Avto preproge za čist avtomobil


Občutek, ko sedeš v sveže očiščen avtomobil, je neopisljiv. Opran zunanji del, posesani sedeži, očiščena armaturna plošča, volan in seveda preproge. Nič lepšega ni, ko položite stopala na čiste avto preproge, kajne? Ste se kdaj vprašali, kaj je sploh njihova glavna funkcija v avtu? Kdaj lahko rečemo, da zares služijo svojemu namenu? Včasih se nam je kar odveč pogovarjati o njih, a verjemite, tudi to je potrebno, saj bodo najkvalitetnejše avto preproge naredile vaš osebni avtomobil še udobnejši in varnejši za uporabo.

Prilagojen dizajn

Prva stvar, ki jo je potrebno preveriti pred nakupom avtomobilskih preprog, je njihov dizajn. Ta mora biti prilagojen vašemu modelu vozila. V nasprotnem primeru se lahko pojavijo težave pri vstavljanju preprog v osebni avto. Seveda je kupcem v večje zadovoljstvo, če je dizajn tudi inovativen. Ti pa niso namenjeni samo lepemu in sodobnemu izgledu. Inovativni dizajni preprog so prilagojeni tudi enostavnejšemu čiščenju notranjosti vašega vozila. Bistveno je, da so linije preprog zasnovane brez ostrih notranjih robov, saj nam te lahko povzročajo težave pri odstranjevanju umazanije. Če seveda ne uporabite visokotlačnega čistilca, je le to dejansko težko odstraniti v celoti iz avto preprog, zasnovanih z ostrimi notranjimi robovi.

Avto preproge bodo zaščitile pod vašega avtomobila pred vlago, umazanijo, v zimskih mesecih pa tudi pred snegom.

 

Prednost avto preprog brez ostrih notranjih robov

Čeprav so klasične kockaste oblike avto preprog primerne, da zadržijo umazanijo in tekočine na površini preproge, pa so inovativne gumi preproge, ki jih lahko najdete na spletni strani Withcar.si so nekoliko boljše. Zakaj? Poleg tega, da na sami površini preproge zadržijo enako količino tekočine in nesnage kot klasične kockaste preproge, vam ob čiščenju omogočajo še popolno odstranitev umazanije. To je za osebe, ki imajo rade čist in »spoliran« avto, verjetno zelo pomembna informacija. Pomembno je tudi podatek, da so gumi tepihi izdelani iz kakovostne gume, ki ne oddaja neprijetnih vonjav.

Gumi preproge proizvajalca Gledring

Se sprašujete, zakaj se odločiti za nakup gumijastih preprog na omenjeni spletni strani? Ponujene avto preproge so precizno narejeno avtorsko delo iz Slovenije, ki nudi vašemu vozilu popolno prileganje. Omenjeno visokotehnološko podjetje konstantno stremi k napredku in največjemu zadovoljstvu strank. Njihovi gumi tepihi so denimo prilagojeni enostavni in hitri negi s čistili ali pa visokotlačnim čistilcem. Opremljeni so tudi z originalnimi pritrdilnimi čepi, ki bodo poskrbeli, da se vaše avto preproge ne bodo premikale.

Dizajn avto preprog mora biti prilagojen modelu vašega avtomobila.

Pomen varnostnih čepov

Varnostni čepi so zelo pomemben del dodatne opreme vozila, saj preprečujejo preprogi, da bi zdrsnila pod pedalke. V primeru, da pride do tega neljubega in precej zagonetnega pripetljaja, bo namreč varno opravljanja vozila onemogočeno. Poskrbite torej za preventivno rešitev in vašo varnost na poti ter opremite svoje avto preproge z varnostnimi čepi. V primeru pa, da ima vaše osebno vozilo integrirane originalne čepe, potem poiščite preproge, ki so zanje primerne.

Nagrada za kakovost

Podjetje Gledring je za svoje gumi avto preproge prejelo prestižno nagrado za kakovost in design. Za tiste, ki ne veste – to nagrado podeljuje največja evropska avtomobilistična revija Auto Bild, ki že vrsto let skrbi za postavljanje visokih standardov kakovosti. To je le ena izmed mnogih potrditev, ki pričajo o kakovosti njihovih gumi preprog.

Ponudba avto preprog na izbrani spletni strani

Vodilna slovenska trgovina za dodatno opremo vašega vozila Withcar.si ima v svoji ponudbi svetovno priznane izdelke zgoraj omenjenega slovenskega proizvajalca. Ker vam želimo s tem člankom olajšati tudi iskanje pred nakupom, bo v nadaljevanju predstavljena uporaba spletne strani.

Kako izbrati prave avto preproge za vaš avtomobil?

Za popolno izbiro avto preprog, ki se bodo najbolje prilegale vašemu modelu vozila, je spletni ponudnik za vas pripravil štiri iskalna okenca z različnimi iskalnimi kategorijami. V prvem okencu boste izbrali znamko vašega vozila. Na voljo so vam najbolj priljubljene znamke. V naslednjem okencu boste izbirali med kar 500 različnimi modeli avtomobilov. Seveda vam bo predhodna izbira znamke skrčila izbor modelov, tako da se ne boste utrujali s predolgim iskanjem pravega. V tretjem okencu izbirate obliko vozila. Zelo pomembno je, da se vnesete pravi model, saj je razlika med Audijevim Cabrio-m, Coupe-jem in Sportback-om A5 precejšnja. V četrtem okencu morate izbrati še letnik vašega avtomobila. Ko zapolnite vsa štiri iskalna okna, kliknete na oranžno obarvano okence – preveri ponudbo in izpisali se vam bodo najbolj kompatibilni izdelki, ki jih imajo v ponudbi.

Zaključek

Avto preproge bodo učinkovito zaščitile pod vašega osebnega avtomobila pred vlago, umazanijo, v zimskih mesecih pa tudi pred snegom in snežno brozgo. Ob nakupu se odločite za takšne, ki bodo kakovostne in trpežne. Naj se popolnoma prilegajo notranjosti vašega jeklenega konjička, dodana vrednost pa naj bo inovativen dizajn. Ne pozabite na možnost pritrditve z originalnimi čepki, ki bodo preprečili spodvijanje samih preprog pod pedalke s tem bo namreč uporaba osebnega avtomobila veliko varnejša. Zaupajte preverjenim ponudnikom dodatne avtomobilske opreme in izberite izdelke uveljavljenega proizvajalca, katerega kakovost je neuprašljiva in potrjena z nagradami v evropskem in svetovnem merilu.

Recent Posts