FOTO: Podrl peško in pobegnil. Ga poznate?


Tudi na slovenskih cestah se vsak dan zgodi kar nekaj nesreč, ki hudih posledic največkrat nimajo, seveda pa nesreč ne povzročajo le vozniki avtomobilov ali tovornjakov, temveč tudi tisti, ki so na videz nedolžnejši, torej kolesarji.

Eden od njih je v nedeljo okoli 10. ure na Slovenski cesti v prestolnici podrl peško in jo huje poškodoval. Kot so sporočili ljubljanski policisti, je neznanec kolesaril po pločniku Slovenske ceste, in sicer od Tomšičeve proti Šubičevi, pri tem pa trčil v peško, ki je, kot to velevajo pravila, hodila po pločniku v smeri Kongresnega trga. Po trčenju je ženska padla na tla in si poškodovala roko, zato so jo z reševalnim vozilom prepeljali v ljubljanski klinični center.

Policija je podala tudi opis kolesarja in fotografijo eden od tamkajšnjih kamer, na kateri naj bi bil prav on. Če ga poznate, se oglasite policiji. Pobegli kolesar je star med 18 in 20 let, njegovo postavo so opisali kot atletsko. V času nesreče je bil oblečen v črna oblačila, nosil je črno kapo, na kateri piše Adidas, njegovi čevlji so oranžno-sive barve, prav tako znamke Adidas. Njegovo kolo je model treking, bele barve in znamke Nakamura, so še sporočili policisti.

Če omenjenega kolesarja poznate ali pa morda kaj veste o nesreči na Slovenski cesti v Ljubljani, policija prosi, da pokličete na številko 113 ali 080 1200 (anonimni telefon policije). Lahko pa pokličete tudi na PP Ljubljana Center na številko 01 475 06 00. Kolesar, če to bereš, pa si tudi ti pozvan, da se javiš policiji ali jih obiščeš kar osebno v Ljubljani na Trdinovi 10.

Nedavni prispevki