VIDEO: Nova balkanska zvezda! Z macolo popolnoma izmaličil svojega golfa


Pred nekaj dnevi se je na hrvaški Facebook strani Prometne zgode i nezgode pojavil šokanten videoposnetek, na katerem moški z macolo razbija avtomobil.

Hrvaški portal Slobodna Dalmacija poroča o moškem, ki je prejšnji teden v četrtek, z macolo razbijal avto parkiran na zebri. Incident se je zgodil v mestu Split, največjem mestu v Dalmaciji.

Na videoposnetku vidimo moškega, ki uporablja macolo s katero razbija avtomobil. Avto naj bi bil parkiran sredi prehoda za pešce v centru mesta, na Bihaćki ulici.

Policija je ob 9.15 dobila obvestilo, da sredi Splita moški uničuje avtomobil. Preden so policist prišli na kraj incidenta, je moški že sam odšel do bližnje policijske postaje, kjer je povedal kaj je storil. Policisti so ugotovili, da je on lastnik avtomobila in zaenkrat ga niso obtožili nobenega kaznivega dejanja.

Policisti so še povedali, da je bil moški raztresen in v slabem psihološkem stanju. Zaenkrat še zmeraj ni znano, zakaj se je z macolo tako znesel nad svojim avtomobilom.

Čovjek razbija auto na zebri

Čovjek razbija auto na zebriDanas u Splitu

Objavil/a Prometne zgode i nezgode dne Četrtek, 31. januar 2019

Primer spominja na incident, ki se je zgodil meseca maja 2018 v ZDA. Prometna kamera je v mestu Philadelphia posnela moškega, ki je z macolo napadel avtomobil in enega izmed potnikov.

Na posnetku vidimo dva avtomobila, ki se pripeljeta na parkirišče. Iz poltovornjak izstopi moški, ki v rokah drži macolo in se zapodi proti drugemu vozilu. Najprej začne udrihati po oknu in vratih na voznikovi strani. V vsej tej zmedi poskuša iz napadenega vozila izstopiti sopotnik, ki se očitno želi umakniti iz nevarne situacije. Vendar pri izstopu iz vozila grdo pade in poskuša odšepati nazaj proti avtomobilu. Medtem, ko počasi šepa proti avtomobilu, ga napadalec zahrbtno napade z macolo. Kljub temu mu uspe pobegniti in se skupaj s kolegom odpelje stran. Za njima se iz parkirišča odpelje tudi napadalec in tu se videoposnetek konča.

O dogodku kasneje več ni bilo poročano, zato ni znano ali so moškega kasneje ujeli policisti in kakšno kazen je dobil.

Nedavni prispevki