Intimna izpoved Slovenke: »Dragi mi je depiliral mednožje, na koncu so me šivali!«


Na družabnih omrežjih lahko najdeš in prebereš marsikaj, tudi tisto, kar ne iščeš … Včasih se kje najde tudi objava, ki bralstvo razdeli na dva pola – nekateri se ji od srca nasmejijo, spet drugi avtorja obsojajo.

Eno od takšnih objav je v Facebook skupini, ki je namenjena zlasti čvekajočim mamicam, zapisala uporabnica, ki je tako s svetom delila svojo zelo intimno izkušnjo. In si prislužila val občudovanja, ker je tako pogumna, da si upa to deliti z javnostjo, pa tudi nekaj neodobravanja, češ zakaj ji ni prav nič nerodno, da to deli z javnostjo. Kakor koli že, o čem sploh gre?

Kot je zaupala preostalim članicam skupine, sta se z dragim ‘šla’ domačo depilacijo. Ker je ona bolj nerodne sorte, je za pomoč pri negi intimnih predelov prosila svojega moža. Ta je bil seveda pripravljen pomagati. Pripravila mu je vosek, lističe, negovalno kremo, ter ga opremila z vsemi potrebnimi navodili, kje in kako mora namazati, na kakšen način potegniti in tako naprej.

Ojoj, napačni poteg!

Mož se je stvari lotil z vso pozornostjo, vendar pa … »Res gre vse kot po maslu – do … Ups, napačnega potega!« Mamica je dodala, da je pač naredil napako in ji tako poškodoval površino mednožja, da sta morala na urgenco, kjer so bili seveda kar malo presenečeni nad videnim. Dobila je nekaj šivov in, seveda, muzajočih se nasmeškov zdravniškega osebja, medtem ko je moža vsa ta stvar kar precej utrudila. Kljub nezgodi se temu z srca nasmejeta, sama pa je z javnostjo delila še nasvet: »Dekleta, pa po pameti pri depilaciji tam spodaj.«

Kaj naj rečemo … Nekatere mamice so se kar dobro nasmejale, ko so brale to zanimivo pripoved, nekaterim pa razgaljanje takšnih stvari ni bilo prav všeč. Kot vedno, so se tudi tokrat našli najrazličnejši komentarji, na vsakemu posamezniku pa je, da se odloči, ali bi takšne stvari delil na družabnih omrežjih, ali pa je morda vseeno bolje, da nekaj ostane le za nas in za najbližje vpletene.

Nedavni prispevki