Zakaj je koktajl spletna zabava pravi hit v Sloveniji?


Koktajl MixUp zabava je prva in edinstvena na svetu. Prvič v zgodovini človeštva lahko sestavine in pribor za izbrani koktajl dobite na dom. Nato, se povežete z drugimi osebami ne glede na njihovo lokacijo. To pa nam danes omogočata tehnologija in hitra dostava. Profesionalni barman pa vas še nauči mešanja koktajlov in koktajl vaša edinstvena spletna zabava se lahko prične. Projekt se je začel v Ljubljani med korona virus krizo in zaprtjem vsega, kjer smo se ljudje srečevali, kot odgovor na to, da ljudje potrebujemo druge ljudi in druženje, pa čeprav je virtualno. Takrat se je naš svet za vedno spremenil in danes je drugačen. Projekt je čudovit tudi v smislu tega, da se lahko družijo prijatelji in sorodniki ali sodelavci na daljavo, ki so tako dislocirani, da se težko dobijo v živo v baru.

koktajl

Zakaj so paketi za spletne koktajl zabave tako posebni?

Koktajl spletna zabava so edinstveni kombinirani koktajl paketi na svetu sestavljalen iz različnih, samo vrhunskih, koktajlov. Med temi paketi ne boste našli nobene cenen sestavine. Namenjeni so spletni zabavi za vse, ki se ne morete družiti v živo ali pa se želite družiti in sklepati nova prijateljstva iz svojega naslonjača ne glede na to, kje ste. To je super tudi za tiste, ki veliko potujete ali ste daleč.

Praznujete lahko fantovščino, dekliščino, moški ali ženski večer, rojstni dan, valeto, zaroko, obletnico, rojstvo otroka, zmago nogometnega moštva, dosežke in še marsikaj. Praznujejo pa lahko z vami tudi tisti, ki so gibalno ovirani ali jim zdravstveno stanje ne omogoča izhoda iz stanovanja.
Paketi koktajl so primerni tudi za nadaljnjo prodajo ali pa za manjše zabave pri vas doma. Če ste bar, ki ne želi imeti zalog koktajlov in pribora za mešanje, je to prava rešitev za vas. Sestavine za koktajle lahko naročite pri nas. Nato jih sami pripravite za svoje stranke v baru. Tako se boste izognili nepotrebnim stroškom in zastaranju sestavin za koktajle. Oziroma boste imeli že pripravljeno zabavo pri vas doma.

Kako do spletne zabave in personaliziranega sporočila slavljencu?

Koktajl pakete naročite zase, za svoje prijatelje ali stranke tako, da pakete izberete v spletni trgovini MixUp. Po izvedenem plačilu izberete želeni datum zabave v MixUp koledarju dogodkov. Nato vam sodelavci projekta MixUp pošljejo povezavo do Zoom dogodka. Koktajl paket s sestavinami in priborom  prejmete na želeno lokacijo. Zoom povezavo do srečanja pa vam pošljejo na vaš elektronski naslov.

Če želite poslati posebno personalizirano sporočilo slavljencu, potem to storite pri naročilu v spletni trgovini in seveda pazite na tipkarske in druge napake, saj jih ne popravljajo. Sporočilo iz vašega naročila se samodejno prenese na vizitko, ki jo v paketu prejme obdarovanec.

Kako izbrati pravi MixUp paket za vas?

Vsak paket vsebuje posebne koktajle, ki so v spletni trgovini dobro opisani. Dejansko bo vsak našel za sebe tak koktajl, kot mu v danem trenutku ustreza. Če ne, pa naročite svoj prilagojen paket po naročilu. Naročite lahko brezalkoholne moktajle, alkoholne koktajle in tudi veganske produkte.

Niso pa vsi koktajli primerni za vse. Če želite nekaj osvežilnega, vendar brezalkoholnega, tudi primerno za mladostnike in otroke ter starejše, potem izberite paket Policijska akademija z nič vsebnosti alkohola. Zato je primeren tudi za vse šoferje, saj podpira akcijo 0,0 šofer.

Paket plaža je v tem času zelo aktualen in iskan, ker je nežen, vrhunskega okusa, saj je sestavljen iz najboljših koktajlov. Primeren je za vse zabave razen za otroške.

Za adrenalince priporočamo znane shot koktajle, ki so atrakcija, ker gorijo. To je Paket Gasilska veselica, ki ga sestavljajo štirje MixUp koktajli: Ogenj, Voda, Pesek ter Pena. Na začetku spletnega srečanja na Zoom-u vas bo profesionalni barman naučil skrivnosti pravilnega in varnega mešanja ter uživanja shot koktajlov. Nato pa boste skupaj z barmanom in prijatelji varno zmešali, prižgal in spili adrenalinski koktajl. Je pa ta paket le za tiste, ki uživate v gorečih koktajlih.

Če izberete koktajl Paket Prva pomoč boste izbrali izvrstne koktajle Jäger Cole, Cuba Libre dark rum, Cuba Libre white rum in Whiskey Cola, ki jih uporabljajo vrhunski barmani. Ta koktajl paket je posebej primeren kot vrhunsko darilo za moške zrelih let in za vse ostale, ki veste, kaj hočete.

Kaj pa cena paketov?

Ustvarjalka paketov in idejna snovalka projekta je Tina, mlada mamica in profesionalna gostinka, ki sama izbira izključno take sestavine za koktajle, ki so najbolj kakovostne. V njenih paketih ne boste našli nobene cenene sestavine, kot je to pogosta praksa v barih. Bolj jo zanimata kultura pitja in užitek okusa, kot zaslužek.

Tina spremlja svetovne trende vrhunskih barmanov in sestavlja svoje koktajle, ki so po okusu in izgledu zelo blizu naši mentaliteti ter navadam slovenskega naroda. Spremlja tudi zahteve in potrebe strank, zato je eden od paketov takšen, da ga lahko sestavite tudi sami, ali pa izberete preverjene okuse, ki so v spletni trgovini.

V baru boste za koktajl odštel v povprečju 18 in več Evrov, zato so paketi na spletišču MixUp dejansko cenejši, kajti vsebujejo še pribor za mešanje, ki vam ostane za vedno in pa vrhunsko znanje, ki vam ga profesionalni barman poda preko Zoom izobraževalnega srečanja na začetku zabave. Tako postane vaša zabava, ne samo zabava sama po sebi, ampak tudi vrhunski izobraževalni dogodek. S tem pa se širi dobra kultura pitja iz užitka in ne zaradi tega, ker pijače vsebujejo alkohol. Da ljudje vedno bolj razumejo užitek in kulturo pitja kot super družabno srečanje in crklanje sebe pričajo naročila brezalkoholnih in lahkih koktajlov, ki so telesu prijazni.

Ne odlašajte in preizkusite, kako deluje zabava s koktajli na daljavo, kajti Slovenci imamo privilegij prvi na svetu naročiti tak vrhunski produkt za res ugodno ceno. Bodite del nove dobe in kulture koktajl užitkov tudi vi.

Recent Posts