Manekenko med fotografiranjem napadel prašič


Instagram zvezda Michelle Lewin je obiskala Prašičji otok na Bahamih, kjer se je želela slikati z živalmi. Vendar je eden izmed prašičev imel drugačne načrte.

Ko je fitnes model Michelle Lewin obiskala Prašičji otok na Bahamih, ki je znan po divjih domačih prašičih in pujskih, je upala da bo posnela nekaj zabavnih slik in videoposnetkov na katerih se igra z živalmi.

Obisk na nenaseljenem otoku se je začel obetavno in ji je uspelo narediti nekaj srčkanih posnetkov na katerih se veslo igra na peščeni plaži in plava s prašiči.

Potem pa se je naenkrat vse spremenilo. Ko se je Michelle obrnila stran od prašičev, so se nenadoma zapodili proti njej. Medtem ko je Michelle pozirala ob plaži ni niti opazili, da se ji hitro približuje skupina prašičev. Prašiče je opazila šele, ko jo je eden izmed njih nenadoma ugriznil v zadnjico.

Kamera še naprej snema in slišimo Michelle kako prestrašeno zakriči, medtem ko si obupano prizadeva pobegniti. Kljub šoku se je Michelle odločila video deliti na Instagramu s svojimi 13 milijoni sledilci.

prašič

Videoposnetek je nemudoma postal zelo popularen in je bil všečkan že več kot pet milijon krat. Večina njenih sledilcev je bila zelo sočutnih in so zapisali prijazne komentarje ter ji zaželeli, da od ugriza čim prej okreva. Veliko je bilo tudi takšnih, ki se jim je videoposnetek zdel neizmerno smešen in so Michelle pohvalili, ker se zna nasmejati tudi ob manj prijetnih dogodkih.

Prašičji otok je popularna turistična destinacija za turiste, ki obiščejo Bahame. Otok pogosto obiščejo turisti, vendar bahamski turistični delavci opozarjajo, da živali na otoku niso udomačene in trenirane, zato moramo biti previdni, če se jim približamo. Prašiči večinoma hranijo domačini in turisti.

Kaj pa menite vi? Je posnetek bolj smešen in ga lahko obravnavamo humorno ali se ne bi smeli smejati napadom živali na ljudi?

View this post on Instagram

🐷🤨🤷🏼‍♀️😂

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Nedavni prispevki