Migrantski frizer brutalno posilil svojo stranko


Iz Stockholma na Švedskem poročajo o posilstvu ženske, ki se je zgodilo 16. aprila letos. Lastnik priznanega frizerskega salona, gre za 33 letnega migranta Aryana Seleha, v središču prestolnice je k sebi povabil stranko in ji obljubil brezplačne frizerske usluge. Poleg ji je postregel tudi s penečim vinom. Stranka je povabilo sprejela. Ko ji je frizer uredil pričesko, jo je nato povabil še v svojo pisarno pod krinko, da ji ponudi še masažo vratu. Tudi to povabilo je stranka naivno sprejela.

Naročil ji je, da sleče zgornji del, nato pa jo je začel otipavati. Kljub temu, da ga je prosila, naj neha, jo je močno pritisnil ob zid in izvedel penetracijo – tako njene nožnice, kot tudi zadnjične odprtine.

Frizerski migrant je bil obtožen posilstva, na sodišču pa se je branil, da je bilo dejanje sporazumno in je le kazal svoje gostoljubje. Sodišče mu ni verjelo, poleg tega je že v preteklosti storil več kaznivih dejanj. Sodišče mu je 6. junija izreklo kazen dve leti in štiri mesece zapora, poleg tega pa bo moral plačati žrtvi odškodnino v višini približno enajst tisoč evrov.

Konec meseca maja se je prav tako na Švedskem zgodila obsodba 32 letnega eritrejskega migranta, ki je v mesecu januarju posilil 3 letno deklico in jo hkrati še okužil s spolno prenosljivo boleznijo.

Predvsem od prihoda migrantov iz Afrike in Bližnjega vzhoda, so samo v zadnjih dveh letih, posilstva žensk na Švedskem močno porasla. Poleg tega pa, žal, švedska sodišča zelo malo posiljevalcev tudi dejansko obsodijo, kar je lahko tudi razlog, da je posilstev veliko. Njihovo pravosodje žal ni sposobno zaščititi državljank pred posilstvi migrantov.

Nedavni prispevki