Mojstri v Sloveniji: Komu zaupati gradnjo in obnovo?


Če ste v fazi gradnje ali obnove doma, smo za vas poiskali storitve, ki jih gradnja in obnova doma največkrat vključujeta.

Prav tako smo razkrili seznam vseh preverjenih mojstrov iz Slovenije, pri katerih bo vaš dom v izkušenih rokah. Ker so najboljši ponudniki običajno zelo zasedeni, pravočasno pošljite povpraševanje na Omisli.si, da čimprej dobite ponudbe in rezervirajte svojega.

Mojstri v Sloveniji

Gradnja in obnova hiše

Če ste lastnik zemljišča in bi radi pričeli s postopkom gradnje, je najprej ključno, da uredite vso projektno dokumentacijo in si zagotovite sodelovanje z najboljšimi gradbenimi mojstri. 

Lahko si omislite montažno gradnjo ali gradnjo zidane hiše na ključ. Če se lotite gradnje od začetka, morate biti pripravljeni na dolgotrajen postopek, ki prinaša več stroškov, potrpljenja in usklajevanja z različnimi ponudniki.

A s pomočjo Omisli.si bosta vaša gradnja in obnova doma uspešno opravljeni, saj vam bomo zagotovili dostop do seznama preverjenih in izkušenih mojstrov. Obnova vašega doma lahko vključuje na primer menjavo talnih oblog, zasteklitev balkona v stanovanju, pleskanje sten ali obnovo dotrajanega parketa.

Morda živite v hiši in si želite tlakovati vaše dvorišče, ali pa že nekaj časa odlašate s polaganjem kamna po vaši škarpi. Pomagali vam bomo najti kvalitetnega mojstra, ki bo zasnoval in sezidal prizidek k vaši hiši, ali pa postavil garažo za vašega jeklenega konjička.

Gradnja in obnova naj bo v pravih rokah. Na Omisli.si/gradnja-obnova zapišite kaj točno potrebujete in povezali vas bodo s preverjenimi izvajalci za gradnjo in obnovo, da boste prihranili čas in denar, projekt pa bo zaključen kot se šika!

Pravočasno rezervirajte svojega mojstra, ki bo poskrbel za gradnjo ali obnovo vašega doma. Zagotovite si kvalitetno opravljena gradbena dela.

Koliko stane adaptacija stare hiše?

Lahko bi vam rekli, koliko boste odšteli za adaptacijo hiše, a verjemite, da bi se zlagali. Namreč nemogoče je točno oceniti stroške tovrstne investicije, saj so ti odvisni od številnih dejavnikov. V prvi vrsti od tega, v kakšnem stanju je objekt in ali je še funkcionalen. 

Najdražji je običajno projekt, ki vključuje celovito obnovo elektroinštalacij, vodovodnega in ogrevalnega sistema, menjavo stavbnega pohištva in številna strojna dela. Ta vključujejo kitanje sten, izdelavo ometov, mogoče prebijanje sten ali suhomontažna dela. Prav tako je običajno treba poskrbeti za kvalitetno toplotno in hidroizolacijo, ki prepreči izgube toplote in energije znotraj objekta. 

Šele ko so ta gradbena dela zaključena, pridejo na vrsto talne obloge, keramičarske in slikopleskarske storitve, ter (izdelava po meri) in montaža pohištva. Na koncu je to precej velik udarec za vašo denarnico. V svojo gradbeno ekipo zato vključite poznavalca tovrstnih del, ki vam bo ustrezno preračunal, koliko vas bo stala obnova starega objekta. Svetoval vam bo, ali je adaptacija smiselna, ali je bolje razmisliti o novogradnji.

Razmislite o tem, kaj vse potrebujete za vaš projekt, nato pa brž na Omisli.si.

Rezultat sodelovanja med preverjenimi keramičarji in zidarji je lahko kopalnica, ki jo vidite na zgornji sliki. Preuredite svoj dom po vaši izbiri.

Obnova stanovanja

Gradnja in obnova s priznanimi izvajalci tudi za vaše stanovanje v bloku. Naj mojster poskrbi za prenovo vaše kopalnice in položi keramiko po vaši izbiri. Obnovite elektroinštalacije in zamenjajte lestence s sodobnimi, LED svetili. Že sam nakup novih zaves, dekorativnih elementov ali rastlin lahko popestri vaše domače prostore. Za bolj invazivne storitve pa najemite mojstra strojnih inštalacij, ali izvedbe suhomontažnih del. Prenovite tiste dele stanovanja, ki potrebujejo osvežitev, ali so vam trn v peti zaradi izgleda. Opremite stanovanje po vaši izbiri, saj je to vaš dom, zato mu namenite toliko pozornosti, kot je po vašem mnenju potrebno, da si zagotovite zadostno mero udobja.

Najboljši mojstri v Velenju in okolici

Naj bo gradnja in obnova vašega doma dobra izkušnja. To si boste zagotovili, če jo zaupate preverjenim mojstrom iz Velenja in okolice, kot so: Gradnje Selmanaj, Mako-Gradnje, Gradnje Kapetan, Tehnoveter, Jzp vrtec gradnja in oddajanje nepremičnin, Gradnje Bi-Ma, Gradnje Mazi, Gmp gradnje, Gradnje Ademaj, Zt gradnje, Marjan Kozlevčar s.p., Helgrad gradnje, Ganex gradnje, Top Invest, Gradnje Ar-Kur, Košič & Šorn Arh, Fis gradnje, Alket gradnje, Kelaj, Olluri Gafurr gradbeništvo in storitve, Mgm-Gutaj gradbeništvo, H-Velegradnje, Gradbeništvo in lesarstvo Jožef Stropnik, Dass-Grad, Zm-Montag, …

… Energoterm.si, Splošno gradbeništvo Džodžaj, Vis-Grad, Maveros, Elimin, Lm projekti, Enego, Gradbeništvo Franc Zebec, Grand – projektiranje in nadzor Aleksander Kneževič, Splošno gradbeništvo Husein Hodžić, Dadgrad, Nizke gradnje Uroš Drev, Vodenje projektov in gradbeni nadzor Mitja Tašler, Sal-Rio, Bernard Drev, Arhitekturni Biro Gutman, Nizke gradnje Jože Goršek, H-G gradnje, Ad-Frons, Gradbeništvo Gzim Islamaj, Zaključna dela v gradbeništvu Boris Ocepek,  MA & DA d.o.o., Nivig, Splošno gradbeništvo Visar Kurtaj, H-G gradnje, Grudnova gradnje, Eos gradnje, Kabis, ter številni drugi.

Preverite ponudbe vseh najboljših mojstrov in pošljite povpraševanje na Omisli.si.

Recent Posts