Bizarno! Nov trend tetoviranja


Ljudje se odločajo za tetoviranje na vseh možnih delih svojega telesa. Če so bila do sedaj nenavadna mesta za tetoviranje intimna področja, jezik ali pa ustnice, pa je tu sedaj nov trend tetovaž.

Nekateri ljudje bi se radi tetovirali, vendar pa si ne želijo, da bi njihov tatu videl cel svet. Kam torej skriti tatu?

Povsem razumljivo je, da si marsikdo zaželi tatovažo, ki je ne želi deliti z javnostjo. Običajno se ljudje odločajo za takšne dele telesa, kjer bodo tatu z lahkoto skriti z oblačili, obliži, ali lasmi in podobno. Roko na srce, če si nekdo želi prikriti tetovažo, za to ne potrebuje veliko domišljije. Ampak očitno nekaterim ljudem ne zmanjka norih, če ne že bizarnih idej. Ljudje, ki želijo svoj tatu skriti pred širšo javnostjo, se po novem odločajo za tetoviranje na mehkem nebu v ustni votlini.

Tatu na mehkem nebu v ustih torej ni viden nikomur, razen zobozdravniku. Na tem mestu tatuji sicer ne morejo biti veliki, niti ne zahtevni, zato povprečno tetoviranje traja 20 minut, pač odvisno od želja stranke, pravi Matteoo, umetnik za tetovaže iz Italije. Tatu lahko predstavlja neke preproste vzorce, simbole ali like. Italijanski tetovator, ki je naredil že kar nekaj takšnih tetovaž trdi, da čeprav gre za mehki del telesa in da tetoviranje na tem delu ni tako zelo boleče.

 

 

 

 

 

 

Recent Posts