Ovitki za Huawei P30 Pro


Ovitki za Huawei P30 Pro so produkti, ki v zadnjem obdobju žanjejo veliko povpraševanja. Telefoni znamke Huawei so namreč preplavili tržišče, saj za relativno ugodno ceno uporabnik prejme v last kvalitetno mobilno napravo z bogato izbiro funkcij.

Če torej izbirate med ovitki za Huawei P30 Pro, to pomeni, da imate telefon, ki je znan po odličnih tehničnih specifikacijah in kvalitetni kameri. Ravno zaradi tega je pomembno, da se mobilni telefon primerno zavaruje pred udarci in praskami, s čimer lahko podaljšamo njegovo življenjsko dobo.

Na voljo je pestra izbira različnih materialov in oblik ovitkov

V spletni trgovini Ilovemobi.si lahko izbirate med ovitki za Huawei P30 Pro, ki so na voljo v različnih barvah, narejeni iz različnih materialov – vse po ugodnih cenah, ki so primerne za vsak žep. Ne glede na to, kakšno zaščito za telefon želite, zagotovo boste našli nekaj primernega zase.

Čeprav je telefon brez ovitka bolj preciznega izgleda, pa se vseeno močno odsvetuje uporaba telefona brez zaščite. Kadar nimate nameščenega ustreznega ovitka in zaščitne folije ali stekla za ekran, mobilni telefon pa vam pade na tla in se razbije ali kako drugače poškoduje, lahko za popravilo plačate več sto evrov. Pogosto se zgodi, da se sodobnih mobilnikov niti ne da več popraviti oziroma stroški popravila presegajo stroške nakupa novega mobilnega aparata. Zato vsekakor ne bo odveč nakup ustreznega ovitka, ki ga lahko dobite že za nekaj evrov.

Ovitki za Huawei P30 Pro so le eni od mnogih, ki so vam na voljo. Praktično vsaka serija telefona ima popolnoma prilagojeno različico ovitkov. Izbirate lahko med različnimi tipi ovitkov:

– silikonski oziroma TPU ovitki,

– ovitki oziroma etuiji iz umetnega usnja,

– ovitke z zrcalom ali

– ovitki z magnetnim zapiranjem.

Ovitki za Huawei P30 Pro, narejeni iz silikona, dobro ščitijo stranski in zadnji del telefona; ker prehajajo stranski rob, pa lahko telefon brez skrbi odložite tudi na sprednjo stran, brez da bi se morali bati poškodbe ekrana. Ovitki, narejeni iz TPU materiala (zelo tanek, mehak, izjemno upogljiv gel), se popolnoma prilegajo telefonu in ga ščitijo pred praskami ter blažjimi udarci.

Če so ovitki za telefon izdelani iz umetnega usnja, niso le dobra zaščita, temveč imajo tudi uporabno vrednost. Zaradi kompleksnejše izdelave lahko etui uporabite tudi kot priročno denarnico, saj lahko v dodatne prostorčke shranite tudi kreditne kartice, manjše dokumente ali kakšen bankovec.

Ovitki, ki imajo zraven še zrcalo, so še posebej priljubljeni pri ženski populaciji. Ne le, da zavarujejo telefon, temveč ga lahko uporabimo tudi za hitro urejanje pred pomembnim dogodkom in preverimo, če je vse na svojem mestu.

Ovitki z magnetnim zapiralom so še posebej kvalitetna zaščita za telefon, saj je ta zavarovan čisto z vseh strani, zadnji del pa je posebej opremljen s kaljenim steklom – tako je telefon še dodatno zavarovan. Za nakup posebnega zaščitnega stekla, ki bo vaš telefon ščitil na sprednjem delu, pa se lahko v tem primeru odločite povsem po vaši izbiri.

Če se osredotočimo na barve, je izbira praktično neomejena. Obstajajo verzije, ki so enobarvne, pa vse do pisanih, prepletajočih se detajlov. Seveda je bistvo tega, da ima vsaka serija telefonov svoj ovitek, v tem, da se reže za povezovanje z napajalnim ali podatkovnim kablom lahko vseeno uporabljajo nemoteno in da se lahko vse gumbe pritiska brez težav oziroma so vsi prosto dostopni. Skratka – za vsak telefon se najde primeren ovitek. Ovitki za Huawei P30 Pro so le eni izmed mnogih.

Zaščita za ekran

Najpomembnejši del zaščite je seveda tisti na ekranu, saj je ta tudi najbolj dovzeten za praske in poškodbe. Tovrstne poškodbe tudi najbolj vplivajo na funkcionalnost mobilne naprave. Ovitki za Huawei P30 Pro se najbolje dopolnjujejo z ustreznimi kaljenimi zaščitnimi stekli, da se v primeru padca ekran ne razbije. Pride le do razbitja zaščitnega stekla, kar pa je veliko ceneje, kot če pride do poškodbe ekrana. Popravilo namreč lahko stane preko 100 evrov, običajno pa se ljudje potem raje odločijo za nov telefon, kot da bi popravljali starega. Ker to ni najbolj smotrno z ekonomskega vidika in z vidika onesnaževanja okolja, je vsekakor bolje, da raje poskrbimo za preventivo – tudi v primeru mobilnih telefonov.

V spletni trgovini vam niso na voljo le ovitki za Huawei P30 Pro, temveč tudi ovitki za vse druge vrste telefonov. Vsak lahko najde nekaj primernega zase ali pa za najbližje, če komu kupujete darilo. V primeru obdarovanja je dobro vedeti, kaj je obdarovancu ali obdarovanki všeč, saj je na voljo res bogata izbira različnih materialov, oblik in barv. Če potrebujete ovitek za telefon čim prej, verjetno ne bo težav pri dostavi, saj je le-ta zelo hitra. To je še dodatna prednost spletnega nakupovanja – ker ni dvoma, da bo izbrani ovitek ustrezal vašemu telefonu, se lahko kar iz domačega naslonjača odločite o tem, kateri je vaš najljubši model in ga kupite le z nekaj kliki.

Nedavni prispevki