VIDEO: Z bagrom uničil hotel, ker ni dobil plačila za opravljeno delo


Britanska policija išče moškega, ki je z bagrom popolnoma uničil recepcijo hotela Travelodge. Predvideva se, da je to storil, ker mu hotel ni želel plačati za opravljeno delo.

Na družabnih omrežjih so se pojavili posnetki dogodka, ki se je zgodil v ponedeljek ob tretji uri. Ta dan je bil določen kot uradni dan odprtja hotela Travelodge v Liverpoolu.

Na video posnetku lahko slišimo moškega, ki pravi: “To se zgodi, ko ljudje ne plačajo svojih računov.”

Več gradbenikov iz okolice Liverpoola pravi, da je do spora prišlo zaradi neplačila 600 funtov, katere je hotel Travelodge dolgoval vozniku bagra. Te trditve zaenkrat še niso potrjene, ker uprava podjetja Travelodge zanika, da so moškemu dolgovali denar in pravi da dokler še poteka policijska preiskava nastale situacije ne želijo komentirati.

Trenuten lastnik uničene lokacije je še vedno podjetje Valedown, ki je bilo zadolženo za gradnjo novega hotela in naj bi preneslo lastništvo stavbe na hotel Travelodge, ko bo gradbeni proces končan.

Gradbeni delavec Samuel White je povedal, da so v ponedeljek imeli vse dokončano, stavbo so še dodatno očistili ter poskrbeli, da je vse bilo v popolnemu stanju. Potem pa se je nek moški odločil z mini bagrom zapeljati po sredini stavbe. Delavci so bili popolnoma presenečeni in niso vedeli kaj se dogaja. Vodja gradnje je tekel naokoli kot kokoš brez glave, popolnoma nemočen in zmeden.

V ponedeljek je policija izdala poziv, da prosijo za informacije glede nastalega dogodka. Zapisali so, da so okoli tretje ure popoldan dobili klic, da nekdo z bagrom uničuje stavbo. En moški je doživel draženje oči zaradi izpostavljenosti dizelskemu gorivu in so ga na kraju nesreče oskrbeli reševalci. Med incidentom ni bil nihče drug poškodovan. Gasilci so zavarovali kraj nesreče.

Policija storilca še zmeraj išče, saj je njegovo dejanje povzročilo veliko gmotno škodo ter ogrožalo življenja delavcev na gradbišču.

Posnetek dogodka si lahko ogledate tukaj.

Nedavni prispevki