Prestrašen moški zbežal pred kačo


Moški je panično bežal pred kačo, katero je našel v svojem stranišču v hiši.

V mestu Basildon, v pokrajini Essex, je moški v svojem stranišču odkril več kot meter dolgo kačo. Odkritje ga je tako presenetilo, da je sprva pobegnil v zgornje nadstropje hiše in se je moral umiriti.

Kača, ki ga je prestrašila, je izhajala iz družine kač smokulj. Te kače niso strupene in ne ogrožajo ljudi. Po navadi tudi niso agresivne in se ljudem izogibajo.

Kača, ki se je nekako znašla v stranišču, je verjetno pobegli hišni ljubljenček. Ko jo je moški opazil, je smokulja opozorilno zasikala in se splazila v straniščni kotel. Ker je nekaj časa preživela v kotlu je dobila malo modre barve, zaradi čistil, ki so se nahajala v njem.

kača

Moški je našel kačo, ker je slišal, da se je v stranišču prevrnila sveča in je odšel pogledat kaj se dogaja. Ko je vstopil v kopalnico je na tleh opazil kačo. Ta je zasikala in on je v trenutku panike takoj pobegnil v zgornje nadstropje.

Skupaj z njim je bila v hiši tudi njegova žena, ki je povedala, da je tudi ona bila zelo presenečena, ko ji je mož povedal, da imata na stranišču obiskovalca.

Ne vesta kdaj je kača prišla v hišo, ker nekaj časa nista živela v njej. Hišo namreč prenavljajo zato začasno živita na drugi lokaciji. Povedala je, da do nedavnega v hiši ni bilo vključeno gretje, zato hiša ni bila najbolj topel kraj za kačo.

Obiskovalko jima je pomagal odstraniti sorodnik.  Zatem so poklicali agencijo za zaščito živali, ki je prišla kačo iskat in jo odpeljala v zavetišče. Tam jo bodo pregledali ter poskrbeli, da je zdrava in poskušali najti njenega lastnika.

V Veliki  Britaniji so kače smokulje pogost hišni ljubljenček, zato je zelo verjetno, da je kača pobegnili od svojega doma in jo njen lastnik verjetno išče.

Nedavni prispevki