»Preveč seksa je bilo, dol me vse boli in peče. Kaj naj naredim?«


Včasih na spletu zasledimo zapise, ki nas nasmejijo, ali pa so tako zanimivi oziroma nenavadni, da postanejo pravi hit med uporabniki. 

Tako je tudi z besedilom ene od uporabnic Facebooka, ki je svojim sotrpinkam v eni od skupin potožila, da ima kar precejšnje težave po dobesednem maratonu seksa.

Kako?

Preprosto!

Uporabnica prosi za pomoč, ker ne ve več, kaj bi naredila. Njen partner se je po osmih mesecih vrnil domov in seveda sta prve skupne dni preživela skupaj – v postelji. Pravi, da je bilo res noro dobro, a kaj, ko jo spodaj tako boli in peče, da ne zdrži več. Seveda, po dolgem premoru je bilo pač preveč seksa naenkrat, se zaveda tudi sama, ampak zdaj potrebuje dobre nasvete, kako bolečino in srbečico odpraviti. Njen celoten zapis lahko preberete tudi tu:

Ne le, da je punca zelo pogumna, da je svoje intimne težave razkrila vsemu svetu, dodala je tudi, da če komu ni kaj prav, naj seksa cele dneve in bo že videl, kakšne bodo posledice …

Kakor koli že, njena objava si je prislužila veliko všečkov in drugih odzivov, ni manjkalo pa celo takšnih, ki pravijo, da gre za lažen profil, saj kakšna običajna punca teh stvari pač ne bi objavljala na spletu.

Dobila pa je tudi kar nekaj nasvetov, kako naj ravna: tampon naj namoči v jogurt in ga potisne v nožnico, naj se usede v hladno vodo in podobno.

Še najzanimivejši odgovor je podala ena od mamic, in sicer v tem smislu: ‘Če bi jaz tri dni seksala, bi moja frjula šla kar v Guinnesovo knjigo rekordov. Reva strada … Pa moj ni v tujini, samo otroka imava …’

Skratka, le malo objav v kakšni od skupin dobi toliko pozornosti, kot je je ta, pa če gre za pravi ali pa morda lažni profil.

In še kratek nasvet za vse s podobnimi težavami: posebno milo za intimne predele, posebno mazilo ali svečke za suho nožnico – vse dobite v lekarni.

Nedavni prispevki