Sedežna garnitura slovenske proizvodnje


Zagotovo ste vsi mnenja, da dnevne sobe brez sedežne garniture preprosto ni. Sedežna garnitura je bistvo tega bivalnega prostora, poleg pa nam nudi tudi udobje in počitek.

Vsekakor je pomembno, da kupimo kvalitetno in udobno sedežno garnituro, da nam bo ta zagotovila dolgotrajno uporabo in največje možno udobje, saj si zagotovo ne želite ležati na neudobni sedežni garnituri.

sedežna garnitura

Slovenske sedežne

Mi vam tu ponujamo sedežne garniture, narejene v domačem okolju. Tako boste imeli zagotovljeno, da vaš izdelek ni bil izdelan v slabih pogojih in da je bilo osebje, ki ga je izdelalo, pravično plačano. Vsekakor pa je tu tudi bonus to, da vaš izdelek ni prepotoval na tisoče kilometrov in da je bil shranjen v primernih pogojih. Skratka, slovenska sedežna garnitura je zares prava izbira za vas in vašo družino. Če ste se odločili za nakup ravno te, vam svetujemo, da si ogledate podjetje Šulc, tu specializirajo v tem področju in vam zagotavljajo, da so njihovi izdelki zares kakovostni.

Sedežne garniture Šulc so narejene samo iz visoko kakovostnih materialov, ki so bili ravno tako izdelani oziroma dobavljeni v Sloveniji, tako da bo vaša sedežna garnitura res samo slovenska. Vsi dobavitelji imajo dolgoletno tradicijo. Tu prisegajo na vrhunsko preverjeno kakovost slovenskih proizvajalcev in dobaviteljev materialov. Vaš nakup pa bo brez tveganj in reklamacij. Sedežne garniture Šulc so izdelane zelo profesionalno in precizno, njihovi šivi so močni, rezi pa takšni, kot morajo biti. Za njihovo izdelavo pa uporabljajo visoko kakovostno goveje usnje slovenskih dobaviteljev, ki imajo že več kot 25-letno tradicijo. Vsekakor jim je mar za izdelavo, za vašo sedežno garnituro si bodo vzeli veliko časa in njena izdelava bo potekala gladko, tako kot mora. Poleg brezhibnega izdelka, pa vam zagotavljajo tudi odlično cene, katera vas bo razveselila že ob naročilu, saj ne boste popolnoma izpraznili svoje denarnice.

Izbira je velika

Ponujajo vam deset različnih kolekcij tega usnja, torej se boste lahko odločali med 100 različnimi barvnimi možnostmi, tako da vam zagotovimo, da boste našli pravo sedežno garnituro za vaš dom, ki vam bo ustrezala na izgled in otip. Poleg uporabe usnja, pa vam na voljo nudijo tudi sedežne garniture iz kvalitetnih tkanin. Torej se njihova ponudba razširja od klasike do nove napredne tehnologije Aquaclean.

Aquaclean tkanine so zares prihodnost, saj so se te ustvarjene za sedanjost, njihovo vzdrževanje pa je popolnoma preprosto, njihova kakovost je zares vrhunska, poleg vsega tega pa vam zagotovijo, da so odporne na vsakdanje madeže in odrgnine, njihov izgled pa vas bo spominjal na pravo usnje. Poleg vsega tega pa vam te tkanine nudijo zares dolgo življenjsko dobo, zelo enostavno vzdrževanje in dobro ohranjevanje sedežne strukture in oblike. Sedežna garnitura iz tkanine Aquaclean, vam bo zagotovila mehkobo in večni občutek topline.

Unikatna sedežna garnitura

Podjetje Šulc se vam bo pri nakupu popolnoma prilagodilo vašim potrebam in željam. Tu za vas razvijajo inovativne rešitve, ki bodo poskrbele da bo vaša sedežna garnitura zares unikatna. Vaš izdelek bodo izdelali po meri, tako da bo zares prava za vašo dnevno sobo, poleg pa bodo vašemu izdelku dodali mnoge detajle, kateri zares naredijo veliko razliko, čeprav se gre samo za nežno zaobljene linije ali pa masivne nogice.

Recent Posts