Stenske nalepke za lepši videz vašega doma


Če želite popestriti vaš dom ali poslovni prostor so stenske nalepke Limonca zagotovo odlična izbira, saj omogočajo neizmerne možnosti, prav za vsak okus se bo nekaj našlo. Prednost pri dekoraciji prostorov s stenskimi nalepkami  je predvsem v tem, da lahko z njimi ustvarite, karkoli želite, prostor lahko poživijo, ga umirijo ali mu dodajo posebno sporočilno noto, če je prostor namenjen obiskovalcem.  Možnosti izbire je resnično veliko,  od nostalgičnih, sodobnih, otroških, z njimi lahko celo nadomestite določene kose pohištva ali pa ustvarite pravo umetnino v prostoru. Izdelane so iz kakovostnega vinila, njihova namestitev pa je zelo enostavna, verjetno boste imeli največ dela s poigravanjem možnosti, s samo izvedbo zagotovo ne bo nobenih težav, če ste vsaj malo natančni. Stenske nalepke lahko uporabite za popestritev doma, pisarne, trgovine in drugih poslovnih prostorov. Uporabne so tako za stene, kot tudi za tla, pohištvo, vrata, okna, skratka vse površine, ki jih želite dekorirati. Paziti morate le na to, da je površina gladka. Prav tako je potrebno počakati kakšen teden ali dva, če ste sveže prepleskali stene, da se popolnoma posušijo. Prav tako niso primerne za tekstilno podlago ali za izredno visoke, oziroma nizke temperature. Sicer so odporne proti vlagi, vendar ji v kopalno kad ni pametno lepiti, saj ne bodo dolgo obstale. Skratka, dobro preberite navodila pred samo namestitvijo. Stenske nalepke so zagotovo trend, s katerim lahko domišljiji pustite prosto pot, da ustvari vašo lastno kreacijo.

Hišna pravila na steni ali morda na hladilniku bodo zagotovo popestrila vaše družinsko življenje, saj so hudomušna in smešna, vendar hkrati pozitivna, opominjala vas bodo, kaj je tisto, kar je bistveno v življenju. S stenskimi nalepkami imate lahko napise, ki vam govorijo, da se imate radi, da govorite resnico, da so napake dovoljene, da se objemate, ne kričite…skratka motivacijska sporočila, ki bodo zagotovo pozitivno vplivala na življenje v vašem domu.  Lahko jih izberete v slovenskem ali pa v angleškem jeziku.

Stenske nalepke so prava izbira tudi, če ste ljubitelj citatov in pregovorov, saj si boste lahko najljubše namestili na prostor, kjer ga boste videli vsak dan. Motivacijska sporočila zelo pozitivno vplivajo na naše počutje in življenje, zato vas kakšen pozitiven izrek, ki ga boste zagledali vsako jutro zagotovo lahko spravi v dobro voljo. Na ta način si lahko napišete pravo zgodbo skozi vaše prostore, od spalnice, kuhinje, kopalnice do delovnega prostora in prostora za počitek. Če boste obkroženi s pozitivnimi sporočili, bo negativnost počasi izginjala iz vašega življenja. Izberete si lahko tudi stenske nalepke s svetopisemskimi citati, če ste verni, oziroma so vam všeč resnice iz Svetega pisma.

Stenske nalepke

Motivi iz narave, živalski motivi in cvetlični vzorci so primerni za vse prostore, saj so zelo različnih oblik, motivov in velikosti. Tako si v vaši dnevni sobi lahko pričarate jesensko drevo, tropski vrt, vaš hladilnik ali omaro ali morda celo vhodna vrata okrasite z cvetličnimi motivi ali pa v prostor vnesete divjo energijo zveri ali domačnost z različnimi živalskimi izvedbami. Zlasti motivi ptic in metuljev v kombinaciji z najljubšim citatom vnesejo v prostor pridih svobode in drugačnosti.  Vaša kreativnost lahko dobi krila, predvsem pa z različnimi kombinacijami ustvarite unikatno oblikovan prostor.

Stenske nalepke imajo zelo radi otroci, ki so odlični pomočniki pri sami izbiri. Otroška soba tako postane njihov lastni domišljijski svet, ki spodbuja njihovo kreativnost. Tako bodo vzljubili svoj prostor, saj bo to njihov svet, ki ga imajo radi, zato jim pustite prosto pot pri ustvarjanju.

Če ste ljubitelj tradicije in preteklosti, vas bodo zagotovo navdušili vintage motivi, saj boste lahko izbirali med različnimi retro okvirji, ki lahko nadomestijo čisto prave okvirje ali ogledala, starinskimi urami, obešalniki, celo starinska lutka za pomerjanje oblačil se najde med izbiro. Lahko si ustvarite pravo babičino sobo, stenske nalepke prostor resnično lahko spremenijo v tisto, kar želite ustvariti.

Tribal nalepke so moderna izvedba zelo različnih motivov, izbirate pa lahko tudi med urbanimi motivi, ki so še zlasti primerni za različne poslovne prostore.

Možnosti dekoracij je neskončno, od najmanjših detajlov, ki  poudarijo prostor, do popolne preureditve prostora, odvisno od tega, kaj želite ustvariti. Lahko se odločite tudi za foto tapete, ki zelo realistične in v zadnjem času spet prihajajo v modo. Foto tapeta vas lahko odpelje v naravo, od gozdnih, cvetličnih, tropskih, morskih, do severnih, zimskih motivov. Na voljo so tudi lepote svetovnih mest, od Benetk, do New Yorka, različne živali, pravljična bitja, predmeti in celo hrana.

Možnosti in kombinacij je ogromno, če pa želite biti povsem unikatni in drugačni, lahko vaše stenske nalepke izdelajo po želji, kar je zlasti dobrodošlo pri opremi poslovnih prostorov. Zamislite si lahko stenske in talne dekoracije ali foto tapete z motivi, ki ustrezajo vašim željam in tistemu, kar želite sporočiti strankam, da že pri samem vstopu v prostor začutijo vašo energijo ter vaše ideje.  Verjemite, da bo vaš prostor trendovski in unikaten in zagotovo bo poskrbel, da si vas bodo zapomnili, kar pa je cilj vsakega posla. Enostavna in cenovno zelo ugodna rešitev, ki bo poudarila vašo zgodbo!

Nedavni prispevki