Superzvezda protestirala v Londonu


Protesti za pravice temnopoltih, imenovano tudi gibanje »Black Lives Matter«, ki so se iz ZDA razširili tudi v Evropo, že več dni potekajo tudi v Londonu. Prisotnih je več tisoč ljudi, prihaja do nasilja med policijo in protestniki. Nekaj tisoč protestnikov je včeraj protestiralo tudi v Bruslju. Protest se je sicer začel mirno, kasneje pa se je sprevrgel v kaos. Protestniki so napadali policijo, ropali elitne trgovine v središču mesta, zažigali smetnjake. Nasilne protestnike je policija nagnala z vodnim topom.

Na protestih v Londonu pa je svoje oboževalce presenetila tudi pop superzvezdnica Madonna.  Madonna je kot oporo pri hoji uporabljala bergle. Znano je, da ima zvezdnica hude težave zaradi poškodbe noge. Kljub sončnim očalom in temni opravi  pa je bila zelo prepoznavna. Sicer pa je Madonna na Instagramu delila več objav v podporo gibanju »Black Lives Matter« in svoje sledilce spodbujala, da prispevajo v denarni sklad, poimenovan po zadnji  temnopolti žrtvi policijskega nasilja, Georgu Floydu.

Sicer pa je 61-letna Madonna, kot je sporočila na Instagramu, v začetku meseca maja prebolela covid-19. Se pa pripravlja tudi na lepotno operacijo, ki naj bi jo pomladila. Roko na srce, Madonna kljub svojim 61 letom zgleda fantastično.

Recent Posts