Tanja Žagar razkrila, kako se je zaljubila v 15 let starejšega Mikija


Zadnja oddaja zabavne plesne oddaje Zvezde plešejo, ki jo lahko na Pop TV spremljamo že tretjo sezono zapovrstjo, je postregla s kopico ganljivih zgodb. Med tistimi, ki so jo gledalci najbolj nestrpno pričakovali, pa je bila tudi izpoved pevke Tanje Žagar.

Ta je, kot vemo, v zvezi s 15 let starejšim menedžerjem Mikijem Šarcem, s katerim ima tudi leto in pol starega sina Karla. Tanja, ki je znana po tem, da o svojem zasebnem življenju ne govori rada v javnosti, je tokrat presenetila dobesedno vse in širni Sloveniji zaupala, kako se je zgodilo, da se je zaljubila v Mikija. Spomnila je, da sta skupno pot v bistvu začela že daljnega leta 1996, ko je Tanja začela pevsko kariero v najstniški skupini Foxy Teens, Šarac pa je bil njihov menedžer. Leta so tekla, skupina je čez čas razpadla, Žagarjeva pa se je odločila za samostojno glasbeno pot. No, ni ostala sama, saj je z njo ostal tudi menedžer, s katerim se je v vseh teh letih spletlo pristno prijateljstvo, prežeto s spoštovanjem, iskrenostjo, skupnimi vrednotami in podobnimi cilji.

Plesala sta preveč skupaj

Povedala je, da vsako svojo novo pesem rada ‘sproba’, in sicer kar s plesom preveri, ali bo to postal novi hit ali ne. In potem se je zgodilo, da sta z Mikijem v nekem obdobju snemala na polno in tako tudi skupaj plesala še malce bolj kot sicer. Pa se je zgodilo tisto, česar nista pričakovala. Spoštovanje in zaupanje iz vseh skupnih let sta prenesla v partnerstvo, Tanji pa se je z njim uresničila tudi največja želja – rojstvo sina. Tanja je dodala še, da je bil Miki precej zmeden, ko mu je priznala, kaj čuti, čeprav je sama pri sebi to nekaj časa zanikala, pa tako preprosto ni več šlo naprej. Katerega leta točno se je to zgodilo, sicer ni pojasnila, lahko pa domnevamo, da njuna ljubezen traja že kar nekaj let. Nenazadnje že njena samostojna glasbena pot traja 13 let.

In Miki? Povedal je, da je za svojega abrahama dobil najlepše darilo, torej sinka, ganjen pa je bil tudi ob sreči, ki jo je Tanja pokazala ob porodu. Ta je v zadnjem času sicer še bolj energična kot včasih, nenazadnje pa ima tudi zaradi družinice občutek, da bi lahko premikala gore, je še priznala.

Tina Gorenjak alternativno v boj proti raku

Sicer pa je pred kamero iskreno spregovorila tudi igralka Tina Gorenjak, ki je javnosti zdaj prvič povedala, da se je pred nekaj leti borila proti zahrbtnemu raku. Ne le to, takrat se je kljub nasvetu, da bi ji odstranili obe dojki, rodila in še kaj, odločila za alternativno zdravljenje. To se je pri njej izkazalo za tako uspešno, da je bila potem potrebna le še manjša operacija, Tina pa po tej izkušnji, iz katere je izstopila močnejša kot kdaj koli, živi življenje s polnimi pljuči, saj se dobro zaveda, da je prav današnji dan lahko njen zadnji.

Res je, podobne zgodbe si deli mnogo ljudi, vseeno pa je lepo videti navdihujoče misli in solze sreče ob izpovedih znanih Slovenk, ki so iz svojih življenj znale narediti pravljico. Naj dodamo še to, da obe, tako Tanja kot Tina, ostajata v šovu in se bosta borili za plesni globus.

Nedavni prispevki