Tanja Žagar: »Bila sem veliki krivec!«


Nadvse priljubljena glasbenica Tanja Žagar spada med tiste znane Slovence, ki svojega zasebnega življenja ne obešajo na veliki zvon. Le redko spregovori o svojem intimnem svetu, kamor že leto in štiri mesece spada tudi njen sin Karlo.

Simpatična pevka, ki ima na svoji facebook strani več kot 107 tisoč oboževalcev, je zdaj v obsežnem intervjuju za revijo Zarja spregovorila tudi o tem, s kakšnimi očitki se je soočala, ko je javnost izvedela, da je noseča. Sama nikoli ni jasno in glasno povedala, s kom pričakuje otroka, veliko ljudi je celo mislilo, da je Tanja Žagar pri 35 letih srečno samska!

No, pa ni bila, bila je v resni ljubezenski zvezi z dolgoletnim menedžerjem Mikijem Šarcem, ki pa ima z bivšo ženo tri otroke. In zlobni jeziki so ob naznanitvi nosečnosti hiteli razglabljati o tem, kako je mladenka razdrla njegovo družino, kako je trem otrokom odvzela očeta in tako naprej. V intervjuju je zdaj povedala, da se je res pisalo marsikaj, tudi nesramne laži in podtikanja, češ da je ona kriva za Mikijevo ločitev.

Govoricam se smeji

Ampak, Tanja Žagar se z govoricami ne ukvarja, nasprotno, smeje se jim! Zaveda se, da se je pač odločila za delo, ki s seboj prinese tudi slabo plat, najbolj pomembno pa se ji zdi dejstvo, da imajo tudi z Mikijevo družino lepe odnose. Mali Karlo se s polbratom in polsestrama dobro razume, radi ga imajo, čeprav je razlika v letih precejšnja. Najbolj vesela je, da je rodila zdravega otroka, govorice pa ji ne pomenijo prav nič. Še dobro, da vse to jemlje na takšen način … Še več, pravi, da je branje govoric o sebi celo njen hobi – ob branju se smeji in določene stvari si celo zapiše, da jih ne pozabi. Meni, da ljudje obsojajo druge zato, ker sami potrebujejo določeno pozornost.

Ste že videli njen najnovejši videospot, v katerem se Tanja Žagar iz preproste sobarice prelevi v bogatašinjo?

Zato ne čuti nobene potrebe, da bi v javnosti razlagala, kako dobro se doma razumejo in razkazovala sina. Želi, da kar najbolj uživa v otroštvu, dokler to traja. Otrok je bil njena največja življenjska želja, zdaj se je to uresničilo in Tanja Žagar ne skriva – želi si jih še več. Prvega je sicer rodila dokaj pozno, ampak ga ni želela imeti s komer koli, temveč z nekom, ki ga resnično ljubi in spoštuje. Očitno je v Mikiju našla to, in čeprav ima on zdaj že štiri otroke, si Tanja želi vsaj še kakšnega. Mali Karlo ima sicer zanimiv karakter, pravi, ampak s partnerjem mu postavljata meje in ne popuščata. O načinu vzgoje sta se dogovorila skupaj, saj želita pred otrokom nastopiti čim bolj enotna, na isti valovni dolžini.

Sram bi jo bilo, če bi tarnala, kako je hudo

Tanja Žagar je sicer neverjetno pozitivna in optimistična. Če ste jo kdaj videli, to veste tudi sami. Povedala je, da vsakič znova komaj čaka jutro, presrečna je, da živi, zaveda se sreče, da je zdrava, da lahko počne tisto, v čemer najbolj uživa. Pravi, da jo je sram, da bi ona, ki lahko dela, je zdrava in ima zdravega otroka, naokoli jamrala, da premalo spi in da je utrujena. Verjetno je ena redkih, ki slabe volje sploh ne pozna, za kar se lahko zahvali staršem, še dodaja.

Recent Posts