Tedenski horoskop za vsa nebesna znamenja od 6. do 13. 7. 2020


Kaj vas čaka v prihodnjem tednu? Na splošno lahko v prihodnjem tednu pričakujete več ljubezni in veliko nežnosti, po drugi strani pa tudi povečano občutljivost. Zaradi planeta Venere, ki se sprehaja v znamenju dvojčkov bo v ljubezenskih odnosih precej novih in drugačnih pristopov. Merkur, ki je vstopil v znamenje raka pa lahko povzroči občutljivost v vedenju, ampak ta bo res kratkotrajnega značaja.

Oven

Ljubezen: Če ste vezani, boste tudi v prihodnjih dneh mirno uživali v partnerski zvezi, partner se vam bo posvečal bolj, kot je to v navadi. Samski ovni se boste posvečali iskanju svoje sorodne duše. S svojo odkritostjo in neposrednostjo boste z ljudmi mimogrede navezali iskrene odnose, vendar pa pri tem pazite na to, da ne boste preveč vsiljivi z besedami. Mogoče pa se vendarle prižge nova iskrica ljubezni.

Denar: Z odgovornostjo in pridnim delom ste dosegli veliko in čas je, da se prerinete v ospredje. Uspeh je pred vami, izboljšal pa se bo tudi vaš ugled. Pred vami je uspešen teden, mogoče vam bo načrte pokvaril kakšen nepredviden  finančni strošek že v prvi polovici tedna.

Zdravje: Ste odličnega zdravja. V naslednjih dneh si za sprostitev privoščite kakšen enodnevni izlet. Čas za to bo idealen.

Bik

Ljubezen: Zvezde so vam za ljubezen naklonjene, še posebej v prvi polovici tedna. Z ljubljeno osebo boste doživeli vznemirljive, lepe in predvsem romantične trenutke, po katerih pa zagotovo ne boste več podvomili v ljubezen partnerja. Prihodnji teden vam v ljubezni prinaša čustveno zadovoljstvo. Če ste samski, bo v torek idealen dan za spoznavanje novih ljudi.

Denar: V službi ste preveč obremenjeni s svojimi obveznostmi, ki jih želite končati v najkrajšem možnem času. Zaradi tega ste površni. Umirite se, vse bo v redu. V prihodnjih dneh pričakujte manjši izpad dohodka zaradi nepredvidljivih stroškov.

Zdravje: Zaradi stresa in poslovnih obveznosti se največkrat prehranjujete nezdravo in zaužijete preveč sladkarij. Čas je, da telo ponovno spravite v ravnovesje. S sprehodom v naravo dajte telesu novo energijo.

Dvojčka

Ljubezen: Igranje ljubezenskih igric vas je do sedaj zabavalo, v naslednjem tednu pa bo to postalo za vas malce obremenjujoče. Oseba, ki jo želite osvojiti, ne kaže preveč zanimanja za vas. Sredi tedna boste imeli občutek, da vaše ljubezensko življenje ni takšno, kot bi si želeli, zato je najboljši način, da to spremenite, iskrenost do sebe. Konec naslednjega tedna vas čaka zelo lepo presenečenje.

Denar: Vaša največja prednost je, da vidite priložnost za uspeh in zaslužek tam, kjer ga ne vidi nihče drug. Čaka vas zanimiva službena pot, kjer se vam bo porodila nova ideja za zaslužek denarja. Izkoristite jo!

Zdravje: Čas je, da se znebite vsega odvečnega psihičnega balasta in ponovno zadihate. Ne odlašajte z obiskom kakšnega bližnjega hriba.

 Rak

Ljubezen: Pričakujete lahko več umirjenih pogovorov s partnerjem. Razkril vam bo najbolj skrite skrivnosti in se o tem odkrito pogovarjal z vami. Očarani boste nad njegovim načinom razmišljanja.

Denar: Sprejemate težke poslovne odločitve. Ne zanašajte se preveč na nasvete drugih, ampak preverite vsako informacijo, ki jo dobite. Zdaj potrebujete previdnost in ne negotovost. V prihodnjem tednu vas čaka službeno potovanje. Finančno stanje je zelo spodbudno.

Zdravje: Zaradi stresa na delovnem mestu boste imeli povišan krvni tlak, ampak čas, ki ga boste preživeli s partnerjem vas bo sprostil, sprostil pa se bo tudi krvni tlak.  Čas je za dopust.

Lev

Ljubezen: Iskreno se boste veselili vsakega trenutka, ki ga boste preživeli s partnerjem. Partner vas dopolnjuje. Samski levi se boste povsem nepričakovano ujeli v romantično mrežo. Preplavila vas bodo čustva.

Denar: Ste v uspešnem obdobju, zato se obetajo nepričakovani poslovni zasuki, seveda v pozitivni smeri. Obeta se vam priložnost, da boste pokazali svoj talent. Bodite pozitivni, čaka vas mamljiva poslovna ponudba. Pazite, da vas materialno ne zavede preveč, finančno še niste na zeleni veji.

Zdravje: Predvsem poskrbite za počitek. Izogibajte se močno začinjeni in mastni hrani, da ne bo želodčnih težav.

Devica

Ljubezen: Nikar ne dovolite, da vas preplavi sum glede partnerja, saj boste v odnosu s partnerjem po nepotrebnem povzročili težave. Vaš partner vas ima iskreno rad, v to ne dvomite. Samski bodite bolj odprti in dostopni, ta teden vas čaka možnost za srečen razvoj v ljubezni.

Denar: Z denarjem vam ne bo hudega, celo nekaj ga lahko še pridobite, če boste upali nekoliko tvegali.  Za vaše sanje gre! Samozavest bo v prihodnjem tednu ključnega pomena.

Zdravje: Zdaj je pravi čas, da usmerite pozornost na duhovne teme, naučite se meditirati ali vaditi z jogo. Sprostite se, preveč ste napeti.

Tehtnica

Ljubezen: Marsikatero novo poznanstvo utegnete naplesti, iz katerega se lahko rodi čudovito novo prijateljstvo. Čeprav boste skozi cel teden zelo družabni, boste izredno hvaležni tudi za trenutek, ko boste lahko sami s sabo.

Denar: V vas dozorevajo odlične odločitve in v prihodnjih dneh bo veliko možnosti, da vas odločitve pripeljejo do želenega cilja. Na finančnem področju imate podporo planetov, zato, če se boste pogajali za dober kredit ali kako drugo naložbo, brez strahu, uspelo bo.

Zdravje: Poiščite način za čiščenje telesa in se znebite toksinov. Znebili se boste številnih negativnih čustev in okrepili imunski sistem.

Škorpijon

Ljubezen: Predvsem prihaja za vas čas, ko si boste želeli več časa preživeti z ljubljeno osebo. Ljubljeni osebi boste posvečali več pozornosti s poljubi in objemi, ob tem pa vas zanima, kako bo vaš partner na to reagiral.

Denar: Na delovnem mestu boste znali izrabiti vsako priložnost, da se boste izognili delu in nekoliko prej mahnili domov. To ni nič slabega, če ne bodo imeli sodelavci zaradi tega več dodatnega dela. Veliko vam pomeni čas preživet z družino. Znali boste dati prednost stvarem, ki so za vas pomembnejše in prav je tako. Denar pri vas ni na prvem mestu, ampak vseeno bodite pri porabi kreditnih kartic previdni.

Zdravje:  Prihodnji teden vam prinaša nekaj napetosti, vendar se bo stanje hitro umirilo. Privoščite si dovolj spanca.

Strelec

Ljubezen: Če ste samski, si zelo nenavadno predstavljate svoje ljubezensko življenje in običajno na napačen način. Če bo v prihodnjih dneh na vašem urniku samo zabava, je to predvsem zato, ker ne znate izstopiti iz nekih čustvenih okvirjev , v katerih vas drži preteklo razmerje. Strelci v zvezi boste na težave s partnerjem znali pogledati skozi rožnata očala in vse se bo uredilo.

Denar: Čas je primeren za obnovo stanovanja ali nakup nove garderobe ali podobno. Imeli boste neverjetno dober občutek za estetiko pa tudi denar boste pametno naložili. Pazite le na prekomerno zapravljivost.

Zdravje: Predvsem popazite na svoja čustva. Mogoče boste celo malo preveč občutljivi za določene stvari. Nič za to, to je zaradi položaja lune in planetov.

Kozorog

Ljubezen: Ko ste z ljubljeno osebo, pozabite na vse poslovne težave in stres. Vaša ljubezenska zveza predstavlja izhod iz začaranega kroga napetosti, ki nastaja zaradi vaših ambicij. Pobegnite s partnerjem v svet užitka. Če ste samski, vas sredi tedna čaka usodno srečanje!

Denar: Bodite previdni na delovnem mestu. Ne zaletavajte se z glavo skozi zid. Mogoče je čas za varčevanje in nove načrte za prihodnost.

Zdravje: Fizično se boste počutili dobro, težave se lahko pojavijo zaradi občasnih napetosti ali nemiri, ki jih povzročajo pritiski v službi. Pomagala bo zmerna telesna aktivnost. Čas je, da se znebite slabih misli in ponovno začutite optimizem.

Vodnar

Ljubezen: V kolikor želite biti srečni v partnerski zvezi, se boste morali osredotočiti na pozitivne plati, predvsem pa je na vrsti iskrenost do sebe ter prav tako do partnerja. S partnerjem se boste pogovorili in zelo hitro občutili pozitivne spremembe. Partner vam bo očital svojeglavost. Nekaterih odločitev pač ne morete sprejemati sami.

Denar: Vaše poslovne ideje so nenavadne in zato na delovnem mestu izzovete različne reakcije. Nekateri bodo odkrito kritizirali, drugi pa vas bodo pri idejah podprli. Čeprav morda v naslednjem tednu morda ne boste toliko produktivni, kot bi si želeli, se vas bo zaradi svežih zamisli polotila prava delovna vnema. V prihodnjih lahko pričakujete manjši priliv dohodka.

Zdravje: Počutili se boste odlično. V začetku tedna vas mogoče čaka kakšen glavobol, vendar bo hitro minil.

Ribi

Ljubezen: Optimistično boste verjeli, da ljubezen lahko premaga karkoli. In prav je tako. Če ste samski, se bo nekaj ljudi trudilo pritegniti vašo pozornost in v tem, da privlačite poglede boste uživali.

Denar: Če imate v delovnem okolju dobre odnose s sodelavci, potem vam tudi v prihodnjem tednu služba ne bo povzročala težav. Imeli boste veliko motivacije za delo, prihaja pa tudi priložnost, ki vas bo, če jo boste znali izkoristiti, izstrelila v ospredje. Sledi vam izboljšanje finančnega stanja in pritok denarja.

Zdravje: V prihodnjem tednu nič posebnega. Vaše zaloge energije se bodo hitro izpraznile, a hkrati tudi hitro napolnile. Svojim možganom pošljite svežo hrano s kakšno dobro knjigo.

Nedavni prispevki