Tedenski horoskop za vsa nebesna znamenja od 13. do 20. 7. 2020


 

Kaj vas čaka v prihodnjem tednu med 13. in 20. julijem 2020? Preverite za svoje znamenje, na katerem področju se vam v tem tednu skrivajo priložnosti, ki jih morate izkoristiti. S tedenskim horoskopom pa napovedujemo tudi morebitne težave in ovire, da jih boste lažje preskočili. Preberite si tedenski horoskop.

Oven

Ljubezen : V ljubezni bo tudi v prihodnjem tednu  vse v najlepšem redu, še boljše. Deležni boste precej sladkih besed od partnerja. Nekje sredi tedna na ljubezenskem področju pričakujte manjši preizkus vaše naklonjenosti partnerju, ampak ne skrbite, opravili boste z odliko.

Denar : Ovni, prihajajoči dnevi bodo sigurno pisani vam na kožo. Če ste bili na delovnem mestu prikrajšani, se bo v prihajajočih dneh to spremenilo. Malo popustite pri sebi, poleg dela si zaslužite tudi počitek.

Zdravje : Kakšen prijeten sprehod vam bi dobro del, saj ste si zaradi obveznosti vzeli premalo časa zase.

Bik

Ljubezen : V ljubezni vam bo šlo zelo dobro, le partnerju posvetite več pozornosti in mu prizanesite z izpovedovanjem vaših težav. Samski biki, ne obupujte, prihodnji dnevi bodo kot nalašč za novo spoznavanje ljudi.

Denar : S strani nadrejenega boste prejeli zelo dobro denarno motivacijo. Pazite le na zavist sodelavcev.

Zdravje : V prihodnjem tednu ne bo zdravstvenih težav, zato le obdržite še naprej ta ritem. Preventivno pa le pojejte kakšno jabolko, saj veste, eno jabolko na dan…

Dvojčka

Ljubezen :  Samske bo kot strela z jasnega zadelo, da vam je oseba, ki jo sicer že nekaj časa poznate, zelo všeč. Zberite pogum in ji to povejte. Tisti, ki ste v partnerski zvezi, v prihodnjih dneh na področju ljubezni ne bo težav in bo vse potekalo kot mora. Le tako naprej!

Denar : Prihodnji dnevi so idealni za kakšno pametno naložbo. Malo preračunajte, če boste svoj denar vložili pravilno, boste poželi veliko bogastvo.

Zdravje : Ste dobrega zdravja in tako bo tudi ostalo. V prihodnjih dneh mogoče samo malo razmislite o svoji trmi, ampak ja, tudi ta včasih prav pride.

Rak

Ljubezen : Ta teden vam ni namenjen za ljubezen. S partnerjem se boste sporekli zaradi nerešenih stvari iz preteklosti, ampak brez skrbi, vse se bo dobro končalo. Boste pa precej razmišljali o izrečenih besedah partnerja. Veliko bolj srečni dnevi prihajajo za samske dvojčke. Usoden zna biti četrtek, saj boste spoznali dušo dvojčico.

Denar: Predvsem v prvi polovici tedna vas lahko preseneti neka novica, ki vam lahko spremeni življenje. Na bolje. Pričakujete kakšen denarni priliv? Razmislite, da bi napisali loto listek.

Zdravje : V prihajajočem tednu vas lahko, vsaj v prvi polovici tedna, malo mučijo glavoboli, ampak ne bo hujšega. Napolnite zaloge energije in si privoščite dolg sprehod.

Lev

Ljubezen: Vezani levi se res trudite za svojega partnerja, vendar premislite, če enako prejemate tudi nazaj. Pozornost partnerja bi vam godila, zato se le pogovorite z njim, če vam kaj ne ustreza. Samskim levom v prihajajočih dneh ne bo vse potekalo kot bi moralo, ampak kmalu bo boljše.

Denar: Imate neverjetne zamisli za posel, ampak ne veste kako jih izpeljati. V prihajajočih dneh se vam bo posvetilo. Uspešni boste, čaka vas lepa nagrada.

Zdravje: Sploh ne bi bilo slabo, če bi tako kot na svoj posel, pazili tudi na vaše zdravje. Predvsem poskrbite, da se boste počutili dobro in ne izčrpano. Manjka vam rekreacija na svežem zraku.

Devica

Ljubezen : Samske device boste v naslednjem tednu podoživljali preteklost in obujali spomine. Bodite previdni, če se odločite osebo iz vaše preteklosti povabiti na kavo. Vezane device, odnos s partnerjem bo v prihodnjih dneh takšen kot mora biti.

Denar : Kot vedno, z denarjem ne bo težav, saj imate pri denarnih zadevah vedno trezno glavo.

Zdravje : Počutili se boste odlično, vendar v drugi polovici tedna se lahko počutite izčrpane, poskrbite na pravo količino spanca in kakšen zdrav obrok hrane vam tudi ne bo škodoval.

Tehtnica 

Ljubezen : V prihodnjem tednu boste imeli veliko intimnih in čustvenih dogodkov s svojim partnerjem. Če pa ste samski, vam bo v drugi polovici tedna oseba, katero poznate že dolgo časa povedala, da ji pomenite ogromno. Le pogumno naprej!

Denar : Precej dobro napredujete pri nekem projektu, zato se lahko zgodi, da boste nagrajeni z večjim dohodkom kot je dogovorjeno.

Zdravje : Počutite se dobro in to je tudi izhodišče za naslednji teden. Zaradi obilice dela pozabljate na pitje vode in zato občasno občutite tudi glavobol. Torej nasvet za prihodnje dni, pijte veliko vode.

Škorpijon

Ljubezen : Radi ste v središču pozornosti in tudi tokrat boste. Izkažite  se kot najboljši partner svoji ljubljeni osebi in jo peljite na večerjo. Za samske škorpijone v prihodnjih dneh prihajajo pozitivne vibracije neke osebe. Pričakujte povabilo na zmenek!

Denar : Čaka vas neka nova priložnost. Če jo boste zagrabili, se lahko nadejate k dobremu zaslužku, le razmišljajte s svojo glavo in se ne pustite zmesti.

Zdravje : Imeli boste občutek, da vam primanjkuje sladkorja. Privoščite si sladoled ali kakšen kos torte. Tudi sprehod, da zbistrite svoje misli, vam ne bo škodoval.

Strelec

Ljubezen : V naslednjem tednu bo med vami in vašim partnerjem prihajalo do nesporazumov pri razreševanju nekih težav. Nesporazumi bodo kratkotrajne narave, če le ne boste preveč trmasti in za vsako ceno vztrajali, da imate prav. Včasih je pomembno popustiti in nato se zadeve rešijo. Samski strelci, pojdite malo v družbo. Mogoče vas preseneti nova simpatija.

Denar : Na delavnem področju vam bo šlo odlično, v delovni proces boste vnesli pozitivne spremembe, ki vam bodo olajšale delo. Denar bo v prihodnjih dneh bolj odtekal kot pritekal, zato z njim delajte preudarno.

Zdravje : Zadnje čase ste zaradi delovne vneme precej pod stresom. Naročite se na masažo, da vas maser zmasira hrbet in odstrani vse vozličke. Sprostili se boste.

Kozorog

Ljubezen : V prihodnjih dneh pozornost namenite iskrenosti v razmerju, pomembno pa je graditi tudi na zaupanju. Bolj proti koncu tedna boste prejeli povabilo na večerjo. Samski kozorogi, včasih preveč visoko plezate, spustite se malo in presenečeni boste.

Denar : V naslednjem tednu pričakujte manjši priliv. Porabite ga preudarno.

Zdravje : V prihajajočem tednu ni videti težav z zdravjem. Bi pa lahko bolj zdravo jedli in se več gibali.

Vodnar

Ljubezen : Mogoče bi se morali malo sprostiti. Preveč ste napeti, kar vpliva tudi na odnos z vašim partnerjem. Poveselite se, pojdita tja, kjer že dolgo nista bila.

Denar : z denarjem vam bo šlo veliko bolje, a se zna v drugi polovici tedna vse obrniti, bodite previdni in ne razsipniški.

Zdravje : Imate odlično zdravstveno stanje. Lahko pa vas preseneti kakšen neprijeten prehlad zaradi vremenske spremembe v naslednjih dneh, ampak ne bo nič hujšega.

Ribi

Ljubezen : V prihodnjem tednu bo precej odrekanj, skupaj s partnerjem se boste odločili za nek nov izziv. Samske ribice, ne odplavajte predaleč stran, v prihodnjih dneh vas čaka veliko ljubezni.

Denar :  V službi vam ne bo šlo najbolje, vendar boste s svojo pozitivno energijo hitro in uspešno opravili svoje delo. Ste že napisali loto?

Zdravje : Počutili se boste odlično, brez težav boste ob koncu tedna odšli na daljši sprostitveni sprehod.

Recent Posts