Tedenski horoskop za vsa nebesna znamenja od 20. do 27. 7. 2020


Kaj vas čaka v prihodnjem tednu med 20. in 27. julijem 2020? Preverite za svoje znamenje, na katerem področju se vam v tem tednu skrivajo priložnosti, ki jih morate izkoristiti. S tedenskim horoskopom pa napovedujemo tudi morebitne težave in ovire, da jih boste lažje preskočili. Preberite si tedenski horoskop.

Oven

Ljubezen: V prihajajočem tednu bo prišlo do kar nekaj napetih situacij, ki lahko vodijo do resnih konfliktov. Trma vam tu ne bo koristila, raje se za nekaj časa odmaknite, da se strasti pri partnerju umirijo.

Denar: Denar preveč zapravljate, kot da ga ne bi sami zaslužili. Ne potrebujete kupiti vse, kar ni nujno potrebno.

Zdravje: Čim več se gibajte na svežem zraku, naslednji teden vam prinaša nov energetski zagon. Opazili boste, da da nekatere navade močno vplivajo na vaše zdravje. Znebite se slabih razvad.

Bik

Ljubezen: Poslušajte svoje srce. V naslednjem tednu bo velik vpliv planetov na vašo romantično dušo. Ko se zaljubite, se zaljubite »za vedno«, zato se vaš partner res lahko počuti ljubljenega.

Denar: Če ste se do sedaj morda bali za svojo službo, se v naslednjih dneh ne boste več. Vaša eksistenca ni ogrožena.

Zdravje: Skrbi dajte malo na stran. Počutili se boste boljše. Trenutno slabo počutje je posledica stresa, ki ste ga bili deležni v preteklih dneh in tednih.

Dvojček

Ljubezen: Znate združiti delo in zabavo. To je dobra lastnost, ki vam omogoča, da ste lahko vedno dobre volje. In kot večni dobrovoljček, ste pravi magnet.

Denar: Magnet pa ste očitno tudi za denar. Na delovnem mestu se boste odlično znašli. Znate sklepati kompromise, zato vam tudi uspeva.

Zdravje: Vaše zdravje vsaj kar se naslednjega tedna tiče, ne bi smelo biti pod vprašanjem. Sicer pa, ne nalagajte si preveč bremen, nehajte se sekirati in zadihajte. Vse bo v redu.

Rak

Ljubezen: Z izrednim občutkom partnerju nenehno izkazujete naklonjenost in ga želite zavarovati pred  nevarnostmi. Vse lepo in prav, če je tudi njemu kaj do tega.

Denar: Začetek tedna glede financ ne bo nič kaj prijazen. Predvsem do sredine prihodnjega tedna bo veliko nenačrtovanih odhodkov.

Zdravje: Manjka vam rekreacija na svežem zraku, lepo vreme vam bo dalo priložnost, da ga dobro izkoristite.

Lev

Ljubezen: Nad vami bdi Sonce, ki je simbol energije, vitalnosti, predrznosti in čara. Kakor sonce tako se tudi vi vedno znajdete v središču dogajanja. Opazil/a vas bo!

Denar: V prihodnjih dneh so možna neka večja vlaganja, ampak bo potrebno imeti zelo dober načrt. Dobra organizacija bo pripomogla k boljši finančni varnosti. Bodite previdni.

Zdravje: Preventivno se naročite k zobozdravniku. Sicer pa boste tudi v naslednjem tednu kipeli od zdravja in dobrega počutja.

Devica

Ljubezen: Imejte se radi. Do sebe ste preveč samokritični. Vsak ima dobre in slabe lastnosti. Tudi vam je jasno, da tudi vi niste brez napak.

Denar: V naslednjem tednu se ne bo dogajalo nič nenavadnega. Imeli boste dovolj denarja, da boste plačali vse svoje stroške. Nekaj ga bo tudi ostalo, zato pa ga le namenite sebi in si kupite kaj lepega.

Zdravje: Imeli boste dovolj energije. Ostanite v formi in poskrbite zase, saj boste s tem pripomogli k preprečevanju bolezni.

Tehtnica

Ljubezen: Bodite bolj odločni. Ste tip človeka, ki potrebuje okrog sebe ljudi, da z njimi deli vse radosti življenja. Partnerju dopovejte, da potrebujete tudi prijatelje. Če je pravi, bo razumel.

Denar:  Več pozornosti namenite stroškom. Naučite se ohraniti ravnovesje med razpoložljivimi dohodki in stroški. V tem tednu ne vlagajte v naložbe oziroma se ne spuščajte v kakšne večje nakupe in investicije.

Zdravje: Predvsem v začetku naslednjega tedna lahko pričakujete nekaj manjših težav. Lotil se vas bo prehlad, ampak nič hujšega. Že proti koncu tedna se boste ponovno napolnili z energijo.

Škorpijon

Ljubezen: Planeti bedijo nad vašo usodo in vas polnijo z energijo, s samozavestjo in z obilico idej. In idej za male pozornosti le za vašega partnerja vam ne bo zmanjkalo.

Denar: Če boste še naprej tako trdo delali, vas na koncu čaka tudi plačilo za vaše delo. Vendar previdno, ne mešajte svojih financ z drugimi, kar bi lahko to uničilo vaše trdo delo.

Zdravje: Zdravje vas ne bo izdalo niti v prihodnjih dneh, vse bo potekalo odlično, vendar pa vseeno premislite malo o bolj zdravem načinu prehranjevanja.

Strelec

Ljubezen: Dajte karte na mizo! Ste ljubitelj estetike, zato partnerju dajte vedeti, da se radi mudite tudi v kakšnih luksuznih lokalih. Če bo upošteval vašo željo, bo jasno že na naslednjem zmenku.

Denar: V naslednjih dneh ne bo več izgovorov. Preveč ste zapravljivi in nič ne prihranite. Mogoče bi si lahko našli kakšno dodatno delo, saj boste drugače zaradi zapravljanja zabredli v težave.

Zdravje: Z zdravjem ne boste imeli težav. A vseeno si še vedno ne znate vzeti časa zase in za svojo dušo. Začnite delati na tem.

Kozorog

Ljubezen: Ste velik realist, zato vedno najdete pot do cilja, ki si ga zadate. Vaša notranja lepota bo izžarevala, kar bo opazil tudi partner.

Denar: Če boste zvesti sebi, vam bo denar sledil. Obiščite svojega bančnika, mogoče vam bo dal kakšen koristen finančni nasvet.

Zdravje: zdravje vas lahko malo preseneti. Zavedati se morate, da je potrebno razbremeniti tudi svoj um. Morate imeti dovolj počitka. Preveč ste utrujeni, mogoče je to znak, da nekaj spremenite pri sebi.

Vodnar

Ljubezen: Bodite nekoliko predrzni in partnerju povejte, da si ga želite. V ljubezni razočarane duše, ki jim trenutno za romantične drame ni tako zelo mar, lahko ugodnejše vplive planetov izkoristijo kje drugje.

Denar: Z denarjem vam ne gre ravno slabo, a vseeno ga ni potrebno porabljati nekontrolirano. Lahko se situacija hitro obrne.

Zdravje: Nič posebnega se ne bo dogajalo z vašim zdravjem v prihodnjih dneh. Pazite se le kakšnih poškodb, še posebej na delovnem mestu.

Ribi

Ljubezen: Izbrancu ob vas zagotovo ni dolgčas. Vplivi planetov pa bodo v prihodnjem tednu trkali na vašo vest, da prevzamete malo več odgovornosti na partnerskem področju.

Denar: denar vam nikoli ni delal težav, a včasih ga zapravite nespametno. V naslednjem tednu vas lahko preseneti kakšen nepredvidljiv izdatek.

Zdravje: Predvsem boste doživljali več glavobolov. Če le ti ne bodo posledica pretiranega izpostavljanja soncu, potem je zagotovo posledica prevelikega stresa. Vsega ne morete opraviti namesto drugih, zato si privoščite počitek.

Recent Posts