Tedenski horoskop za vsa nebesna znamenja od 27.7. do 3.8. 2020


Kaj vas čaka v prihodnjem tednu med 27. julijem in 3. avgustom 2020? Preverite za svoje znamenje, na katerem področju se vam v tem tednu skrivajo priložnosti, ki jih morate izkoristiti. S tedenskim horoskopom pa napovedujemo tudi morebitne težave in ovire, da jih boste lažje preskočili. Preberite si tedenski horoskop.

Oven

Ljubezen: V prihajajočem tednu se poskusite nekoliko oddaljiti od drugih in poglejte na svoj odnos s širše perspektive. Konec meseca in začetek avgusta vam prinašata enkratno priložnost za spoznavanje zelo zanimivih ljudi.

Denar: Na delovnem mestu boste precej kreativni in polni energije. Motivacije za nove priložnosti ne bo manjkalo. Le tako pozitivno naprej.

Zdravje: Čeprav ste kar dobrega zdravja, vas bo v naslednjem tednu večkrat bolela glava. Ali je to vpliv vremenskih motenj ali pa ste pod stresom boste morali razmisliti sami. Ste že bili na dopustu?

Bik

Ljubezen: V ljubezni v tem tednu se ne bo vse odvijalo po načrtih. Predvsem si morate zapomniti, da morate biti najprej srečni vi, če želite osrečiti še druge.

Denar: Ste bili na dopustu preveč razsipni? Manjše denarne težave vas čakajo v naslednjem tednu, ampak nič posebnega. Tako kot vedno, boste tudi v službi vse speljali tako kot je treba.

Zdravje: Nič posebnega ne bo v naslednjem tednu. Počutite se dobro in polni ste energije. Čas, ki ste ga namenili sebi, se vam bo obrestoval.

Dvojček

Ljubezen: Včasih je potrebno v odnosu popustiti. Ne bodite tako trmasti. Raje pokažite partnerju, da vam pomeni vse na svetu, kot da stalno uveljavljate svoj prav.

Denar: Čisto možno je, da vas preseneti nekaj nepričakovanega, kar vam bo kariero postavilo na glavo. V pozitivnem smislu. Če ste se prijavili na prosto delovno mesto, potrpite, kmalu bo do vas prišla enkratna novica.

Zdravje: Predvsem vremenske spremembe bodo krive, da se ne boste počutili najbolje. Načeloma ste dobrega zdravja in tudi slabo počutje bo hitro minilo. Za vsakim dežjem posije sonce.

Rak

Ljubezen: V partnerski zvezi lahko pride v prihodnjih dneh do nekega konflikta. Pač na stvari gledate nekoliko drugače kot vaš partner. Pogovorita se, nikar ne vztrajajte na svojem. V bistvu oba mislita enako, le ne slišita se. Kompromisi so obvezni.

Denar: Na delovnem mestu boste čutili, da nekdo dela za vašim hrbtom. V naslednjem tednu vas zato čakajo trenja z vašim sodelavcem. Ne gojite zamere do njega, gre le za boj za obstanek.

Zdravje: Službeni stres dajte iz sebe. Privoščite si tek v naravo ali pa intenzivno plavanje. Zadihali boste s polnimi pljuči in svet bo prijaznejši.

Lev

Ljubezen: Neverjetno, kako vsi okrog vas vedo, kaj se dogaja z vašim razmerjem. Nikar ne razlagajte naokoli, če imate težave. To rešite s partnerjem. Sicer pa težav v prihodnjih dneh ni na vidiku. Nasprotno, uživala bosta v medsebojnem odnosu.

Denar: Denar in kariera vam veliko pomenita, saj ste precej ambiciozni. Čas je, da se malo ustavite. Preveč si nalagate dela, sesulo vas bo.

Zdravje: Telo potrebuje tudi počitek in uravnotežene obroke hrane, kar zadnje čase zanemarjate. To ni dobro za vaše zdravje, hkrati pa je to dvoje tudi povezano. Bolj kot ste utrujeni, več boste pojedli. Razmislite o slabih navadah.

Devica

Ljubezen: V prihodnjem tednu se vam lahko zgodi nekaj, kar bo bistveno spremenilo vaš odnos s partnerjem. Ali bo pozitivno ali negativno pa je odvisno od tega, koliko truda boste v prihodnjih dneh vložili v razmerje.

Denar: V prihodnjem tednu bo vaše delo vsekakor dobro poplačano, zato vztrajajte še naprej! Vendar pozor, ne pretiravajte preveč z delom.

Zdravje: Vaše zdravje v prihodnjem tednu bo odlično. Izkoristite lepo vreme in pojdite malo v naravo. Tudi družba vam ne bi škodila.

Tehtnica

Ljubezen: Želeli si boste nekaj novega, vznemirljivega. Nehajte zatirati svoje želje in povejte vaši ljubljeni osebi kaj si želite. V naslednjem tednu boste s svojo pojavo zelo vplivali na ljubljeno osebo

Denar: Z denarjem vam trenutno ne gre slabo, a vseeno pazite. Stvari se lahko hitro obrnejo.

Zdravje: Skrbi so vaša večna težava. Skrbi vas za probleme, ki jih sploh še ni. Zaradi tega vas večkrat boli glava. Sprostite misli. Ne bo vam škodilo. Vse bo v redu.

Škorpijon

Ljubezen: Čas je, da se nehate izogibati odgovornosti in nehate iskati izgovore. Slej ali prej se boste morali naučiti kaj si sploh želite.

Denar: Ko bo čas za to pravi, boste svoje načrte zagotovo uresničili. Ne zaletavajte se, saj bo drugače učinek nasproten. V naslednjem tednu se bo razširil tudi vaš socialni krog ljudi, kar bo pozitivno vplivalo na vašo prihodnost v karieri.

Zdravje: Enostavno pozabljate na sebe. Telo vas bo začelo opozarjati na to, zato ne ignorirajte prvih znakov. Čakanje, da stvar mine, ne bo pomagala. Problemi ne bodo izginili. Poslušajte torej svoje telo.

Strelec

Ljubezen: Ne zadržujte čustev v sebi. Zaupajte svoje probleme partnerju, lažje vam bo. Sicer pa bo odnos s partnerjem v naslednjem tednu kar dober, le proti koncu naslednjega tedna so možna manjša trenja.

Denar: Ste rojen vodja. Vaša organizacija pri delu je fenomenalna. Ampak v naslednjem tednu bo čas za to, da se naučite kdaj potegniti tudi nekoliko nazaj in poslušati tudi ideje drugih. Kdo ve, mogoče pa vam bo katera ideja tudi všeč.

Zdravje: Precej boste razdražljivi, zaradi skrbi pa vam bo primanjkoval spanec. Ampak kaj hitro se boste vrnili na pravo pot.

Kozorog

Ljubezen: V naslednjem tednu se bolj sprostite in pustite, da vas vodijo čustva. Stroga merila, ki jih imate, so  le ovira do vaše popolne sreče. Počutite se neželeno, ampak to ni povsem res.

Denar: Obljubljeno napredovanje v službi se bo realiziralo, vendar pa vas pred tem čakajo še določene obveznosti. Uspešno jih boste začeli izvajati v naslednjem tednu.

Zdravje: Nekatere dnevne rituale, ki škodijo vašemu počutju, bo potrebno spremeniti. Težave bodo s hrbtenico. Če je za to krivo sedenje na delovnem mestu, potem poskrbite za to, da boste več telovadili.

Vodnar

Ljubezen: Včasih pri partnerju izbirate napačne besede s katerimi dosežete ravno nasproten učinek, kot bi si sicer želeli. Mogoče razmislite o tem, ali si oseba, ki vam je že enkrat obrnila hrbet, zasluži še eno priložnost.

Denar : To kar delate, vam je pisano na kožo. Vsak dan greste radi v službo in se zadovoljni vračate domov. Tudi v naslednjem tednu ne bo nič drugače.

Zdravje: Precej vitalni in polni energije boste v naslednjem tednu. Za boljše počutje pojdite na s prijateljem na pijačo.

Ribi

Ljubezen: Uživajte v tem, kar imate. Partner in otroci vam sicer pomenijo veliko, vendar tega včasih ne znate pokazati. V naslednjem tednu jim posvetite več pozornosti.

Denar: Naslednji teden vam je pisan na kožo. Dobili boste močno podporo, da uresničite nekatere svoje dolgotrajne želje in ambicije. Zdaj je čas, da jih uresničite!

Zdravje: Nujno potrebujete čas za razmislek o sebi. Določene stvari vas preveč obremenjujejo. Sprostite se malo.

Recent Posts