Tedenski horoskop za vsa nebesna znamenja od 3.8. do 10.8. 2020


Kaj vas čaka v prihodnjem tednu med 3.  in 10. avgustom 2020? Preverite za svoje znamenje, na katerem področju se vam v tem tednu skrivajo priložnosti, ki jih morate izkoristiti. S tedenskim horoskopom pa napovedujemo tudi morebitne težave in ovire, da jih boste lažje preskočili. Preberite si tedenski horoskop.

Oven

Ljubezen: V prihodnjih dneh si boste več časa vzeli za družino, kar bo všeč tudi vašemu partnerju, saj boste končno več časa lahko preživeli skupaj. Samski boste več časa preživeli doma, pri tem pa boste končno umirili svoje misli in razmislili o svoji prihodnosti.

Denar:  Začetek tedna bo precej stresen na poslovnem področju. Pojavil se bo nek problem, vaš nadrejeni pa nikakor ne bo imel razumevanja, četudi za nastali problem ne boste krivi. Zato vam bo pomembneje, da boste dokazovali svojo avtoriteto, kot da da bi ustvarjali dobiček. Ampak brez skrbi, vse se bo rešilo že do sredine naslednjega tedna.

Zdravje: Rahel padec imunskega sistema naj vam ne pokvari načrtov, saj je le prehodne narave. Pojejte več zelenjave in sadja. Namesto mesa si privoščite ribo.

Bik

Ljubezen: Samskim se tudi v tem tednu ne obeta neka resna čustvena veza. Privlačila vas bo neka oseba, vendar bo privlačnost le fizična. Kljub delovnim obveznostim pa boste vezani biki znali poiskati čas tudi za partnerja. Izogibajte se konfliktom, saj ne bodo obrodili nobenih sadov.

Denar:  Vse pride ob svojem času, zato ne silite z glavo skozi zid. Z načrtovanim večjim nakupom še malo počakajte, prihaja boljša priložnost, prav tako jasnejši pogled nad svojimi željami.

Zdravje: Izogibajte se izpostavljanju močnim sončnim žarkom. V prihodnjih dneh si privoščite več počitka in se izogibajte fizičnim naporom. Vaša prehrana naj vključuje živila iz vlaknin za lažjo in hitrejšo prebavo.

Dvojček

Ljubezen: Vezani, vaš odnos s partnerjem je čista harmonija. Čeprav boste veliko časa namenili ljubljeni osebi, pa si boste zaželeli tudi družbe prijateljev. Samski, pred vami je nov teden in nove priložnosti, da spoznate osebo, s katero si boste želeli preživeti ves svoj prosti čas. Le odprite oči in srce.

Denar: V prihodnjih dneh naj bo na delovnem mestu več odprte komunikacije. Na delovnem področju boste sicer imeli neke nove in na prvi pogled čudne zamisli in ideje. Na dolgi rok se bo izkazalo, da imate prav.

Zdravje. Polni boste energije in pravilno jo boste znali tudi porabiti. Vendar ne pretiravajte s fizičnimi napori. Pazite na kolena in pijte veliko vode.

Rak

Ljubezen:  V prvi polovici tedna se boste zaprli vase zato bodo tudi odnosi s partnerjem precej napeti. Spoznali boste, da zapiranje vase nima učinka, zato se boste ljubljeni osebi vendarle odprli. Precej lažje boste zadihali. Samski, čaka vas zanimiv teden. Nepričakovano povabilo na zabavo vam bo prineslo nova poznanstva. Kdo ve, mogoče tudi romantično razmerje?

Denar: Četudi vam določene okoliščine ne bodo dopuščale realizacije vaših ciljev in želja, vztrajajte. Vztrajnost bo poplačana.

Zdravje: Gorski zrak bi vam koristil, zato pripravite nahrbtnik in pojdite v naravo. Svež gorski zrak vam bo napolnil pljuča in zbistril glavo.

Lev

Ljubezen: V prihodnjih dneh boste srečali osebo, ki vas bo popolnoma pritegnila s svojim videzom in pozitivno karizmo. Čeprav še niste pripravljeni na neko čustveno vezo, pa vas bo to zamikalo. Vezani levi, v prihodnjih dneh boste svojo trmasto in nepopustljivo naravo zamenjali za neubogljivega in romantičnega levčka,  ki si želi samo ljubezni.

Denar:  Pogajanja, ki ste jih že začeli, bodo uspešna. Ker ste pri svojem delu uspešni, bodite previdni na spletke kolegov v službi. Nekaj bo zaradi tega tudi nesoglasij z nadrejenimi, ampak kaj hitro bodo spoznali pravo sliko.

Zdravje: V prvi vrsti boste izpostavljeni stresnim situacijam zaradi službe, zato si le vzemite nekaj več časa za počitek. V službi preveč sedite, zato boste imeli težave s hrbtom. Privoščite si plavanje.

Devica

Ljubezen: Samski, dovolite si več spontanosti in našli boste ključ do srca osebe, ki vam je všeč. Vezanim zvezde za prihodnje dni ne napovedujejo nič pretresljivega. V odnosu z ljubljeno osebo bo vse potekalo po ustaljenih tirnicah.

Denar: Pred vami so dnevi, ki bodo zahtevali hitro akcijo in predvsem popolno koncentracijo. Bodite previdni, da ne boste v naglici reagirali površno in prehitro, kar bi utegnilo povzročiti velike finančne izgube.

Zdravje: Če imate na trenutek občutek, da lahko s svojo energijo premikate gore, super. Ampak nikar ne pretiravajte, saj izgubljena energija lahko izzove utrujenost. Bodite zmerni pri svojih aktivnostih in si privoščite tudi dovolj spanca. Telo potrebuje počitek.

Tehtnica

Ljubezen: Predvsem v petek se lahko nakopičijo napetosti na čustvenem področju, ampak znali boste ostati hladni, zaradi česar bo najbolj trpel partner. Samske tehtnice, nekdo si sila želi, da bi naredili prvi korak. Bodite pogumni, zna se obrestovati. Mogoče pa ne boste več samski.

Denar: Trenutno finančno stanje ni najbolj zavidljivo, ampak tudi v prihodnjih dneh se na tem področju ne lotevajte kakšnih korenitih sprememb, ker čas za to ni ugoden. Na delovnem mestu pokažite svojo profesionalnost in zagotovo bodo tudi nadrejeni opazili, da je že skrajni čas za vaše napredovanje.

Zdravje: Življenje je lepo, samo živeti ga je potrebno. Manjka vam sprostitve, zelo ste napeti. Manjka vam nova energija, nov zagon, ki ga med štirimi stenami zagotovo ne boste našli. Pojdite nekam v naravo. Meditirajte. Čas je, da se poglobite vase in znova najdete ravnovesje.

Škorpijon

Ljubezen: Samski lahko v naslednjem tednu doživite precejšnje presenečenje, saj boste srečali staro ljubezen. V trenutku se bodo čustva spet ogrela, čeprav dobro veste, da je ta oseba bivša z razlogom. Vezani bodo v naslednjih dneh precej zgovorni. Pazite, da ne izdate preveč, kajti tako boste povzročili slabo voljo pri ljubljeni osebi.

Denar: Na kariernem področju ste uspešni, zato je čas, da se nagradite. Privoščite si kakšno malenkost, kar tako, za dušo.

Zdravje: Če ste imeli v tem tednu zdravstvene težave, jih v prihodnjem tednu ne bo več. Vseeno pa lahko kot preventivo v svoje obroke vključite malo več sadja in zelenjave. Izogibajte se sladkarijam, ker vam ne denejo dobro.

Strelec

Ljubezen: Partner vam je postavil nekaj omejitev, s katerimi pa se ne strinjate. Zamorjeni ste. Mogoče bi bilo prav, da se o tem iskreno pogovorita in najdeta ravnovesje.  Samski boste tolažili prijatelja, ki ima ljubezenske težave, pri tem pa boste za hip pomislili, da vam s statusom »samski«, ni nič hudega.

Denar: Bolj kot to, da imate na voljo vedno dovolj finančnih sredstev, vam več pomeni, da so odnosi s sodelavci na delovnem mestu takšni, da greste vsakodnevno z veseljem na delo. Zaradi tega ste na delovnem mestu zadovoljni in uspešni, saj s svojimi sodelavci sodelujete korektno.

Zdravje: Prekipevate od dobrega počutja in energije. Dobro skrbite zase in tako je tudi prav. Višek energije lahko porabite na kakšnem tečaju joge ali pa se vpišite na plesni tečaj. Pijte le več vode.

Kozorog

Ljubezen: Imeli boste veliko norih idej, nekatere pa bodo pozitivno presenetile tudi vašo boljšo polovico. V prihodnjih dneh načrtujta kakšen kratek pobeg na samo. Samski kozorogi nikar ne obupujte, tudi za vas prihaja lepše obdobje, kmalu v dvoje. Poletja še ni konec.

Denar: Čeprav vaše trenutno finančno stanje ni najboljše, se ne sekirajte preveč. Vse se bo uredilo že kmalu, nič pa se ne zgodi čez noč. Trenutno ni čas za kakšna vlaganja ali nakupovanja. Malce bo potrebno zategniti pas.

Zdravje: Zdravje vam bo služilo tudi v prihodnjem tednu. Mogoče lahko pričakujete nekaj manjših težav z glavoboli, ampak hitro bo minilo. Skok na kakšen bližnji bazen ali jezero v vročih dneh, vam bo dalo nov zagon.

Vodnar

Ljubezen: Velikokrat s svojo trmo želite uveljavljati svoj prav, kar pa ni ravno po godu vaši ljubljeni osebi. Mogoče bi morali končno malo popustiti, saj partnerju ni ravno lahko. Nimate vedno vse prav, zato je nujno potrebno, če želite zvezo ohraniti, da se malce umirite. Samski vodnarji uživate življenje s polnimi pljuči, avantur vam ne primanjkuje. Tudi v prihodnjih dneh ne bo nič drugače.

Denar: Zadnje čase imate kar nekaj finančnih težav. Finančne preglavice vam dela stvar iz preteklosti. Za svoje napake plačujete precej drago. Ampak, nič ni tako slabo. Za vsakim dežjem posije sonce. Tudi pri vas bo.

Zdravje: Nekaj težav bo v prihodnjih dneh z utrujenostjo. Mogoče bi se zamislili nad tem, da mogoče preveč delate in da je čas, da nekaj naredite tudi zase. Ste že bili na dopustu? Zdaj je že skrajni čas, da pripravite kovčke.

Ribi

Ljubezen: S partnerjem imata trenutno odličen odnos. Zgladila sta vse napetosti in našla skupen jezik. Kompromisi v zvezi so pač potrebni. Samski boste precej časa namenili sebi. Zaželeli si boste malce miru in se oddaljiti od vsega dogajanja. V miru boste tako razmislili o svoji prihodnosti.

Denar: Uspešno se spopadate s pritiski v službi. Nadrejena oseba vam je v preteklih dneh povzročila kar nekaj sivih las. Pravilno je, da se ji niste pustili ustrahovati in ste pokazali, da se znate postaviti zase. V prihodnjih dneh se bodo pritiski od nadrejene osebe še stopnjevali, zato nikar ne popuščajte.

Zdravje: Ste odličnega zdravja in to se v prihodnjih dneh ne bo spremenilo. V prihodnjih dneh naredite nekaj vaj za vaš hrbet ali pa si privoščite masažo. Za boljše počutje si privoščite kakšen obrok, ki bo vključeval sadje.

Recent Posts