Težav Severine ni videti konca


Čeprav se zdi, da živi življenje kot v pravljici, v resnici v življenju res nima sreče. Po dolgi sodniški bitki, ki je trajala sedem let, je sodišče v januarju letos odločilo, da dodeli skrbništvo nad sinom bivšemu partnerju Severine, očetu malemu Aleksandru. Severini se je porušil svet, saj je bil otrok vse do zadnje odločitve dodeljen njej.

V času karantene se je Severina preselila v Beograd tudi zato, kjer s sinom tam živi njen bivši mož Milan Popović. Severina je v času bivanja v Beogradu živela pri starših Igorja. Po burnem poročanju domala vseh medijev, naj bi med njo, Igorjem in njegovimi starši počilo. Mediji so celo namigovali, da se Severina in Igor ločujeta, govorice o tem pa so se še bolj razplamtele, ko je Severina iz Beograda sama odpotovala v Zagreb. Tam je praznovala tudi svoj 48. rojstni dan.

Tudi na Instagramu sta Severina in Igor priredila celo predstavo za javnost in dala povod za ugibanje in pisanje medijev o njunih problemih. Mediji so takoj zagrabili, da sta oba umaknila skupno profitno sliko, si nekaj časa nista sledila, kasneje pa si spet začela. Potem so od obeh zakoncev na Instagramu sledile še dodatne dvoumne objave, ampak uradno pa nihče od njiju ni podal neke javne izjave o njunem zakonu.

Če gre verjeti zadnjim informacijam, pa je Igor vendarle vložil zahtevo za ločitev, Severina pa naj bi bila že v objemu drugega moškega. Če je to res, potem nima samo novega moškega, temveč tudi hude finančne težave. Pred kratkim je namreč izvedela, da je državi zaradi sodnih postopkov za skrbništvo sina dolžna več kot dvestotisoč evrov. Severini so zaradi epidemije covid-19 odpadli vsi koncerti in nastopi. Ker je brez dohodkov naj bi zaprosila državo za finančno pomoč, ki pa ji je bila tudi odobrena.

Če bo res konec še eni ljubezni Severine, bomo videli v prihodnosti. Zanimivo pa je, da se je na finančne probleme Severine odzval njen manager in jih označil kot neresnične, medtem ko se na veliko bolj glasnejše in odmevnejše govorice o ločitvi, ni odzval.

Recent Posts