VIDEO: Toni, ki je s svojo izjavo “Telovadi pi*da ti materina!” čez noč postal slaven, je razkril še več


Gospod Taljat Selmani, star 82 let, ki je poznan po vzdevku Toni, je s svojo izjavo o gripi postal prava zvezda v širši regiji.

Ljudje ga danes prepoznajo ko se sprehaja po zagrebških ulicah in ga ustavljajo, ker se želijo slikati z njim, mediji mu ves čas pošiljajo prošnje za intervju.

Toni je v mladosti delal kot maneken in pravi, da mu druga tura popularnosti ne predstavlja večjega problema. Ko je bil mlajši je reklamiral obleke, hrano, pijačo… vsega po malem. Tudi takrat so ga ljudje na ulici prepoznali in ga ustavljali, ker so se želeli pogovoriti z njim o njegovem delu ali pa ga pohvaliti.

Danes ga prepozna še več ljudi kot so ga včasih. Pravi, da se ne more sprehoditi po ulici brez, da bi ga vsaj nekdo ustavil in se želel slikati z njim. Ampak to ga ne moti. Naj bodo ljudje veseli, on ima rad, ko se imajo drugi dobro, takrat je dobro tudi njemu.

Ko je bil mlad je kot maneken delal za podjetje Varteks, ki se ukvarja s prodajo oblačil. Danes so mu iz tega istega podjetja ponovno poslali ponudbo, če bi zopet želel oglaševati njihova oblačila.

Predstavnik Varteksa je povedal, da se jim Toni zdi fantastičen gospod, katerega bi z veseljem uporabili v svojih oglaševalskih agencijah. Toni ima super energijo in se že veselijo ponovnega sodelovanja z njim.

Novo pridobljena popularnost mu je prinesla tudi večjo žensko pozornost in pripadnice nežnejšega spola ga same pokličejo ali ogovorijo. Povedal je, da ga vsake toliko kakšna ženska pokliče in kaj vpraša ali da se želijo slikati z njim. Odkrito je priznal, da tudi ko je bil mlajši je bilo okoli njega veliko deklet.

Na koncu je še povedal, da je po njegovem mnenju v življenju najpomembnejše, da si prijazen do ljudi, zdrav in vedno v gibanju.

Poglejte si katere vadbe predlaga Toni za zdravo življenje v spodnjem videoposnetku.

Nedavni prispevki