Vdova Oliverja Dragojevića ponovno postala babica


Davor in Karmen Dragojević sta se včeraj razveselila drugega sina. Veselo novico so objavili hrvaški mediji. Vesna, soproga pokojnega hrvaškega pevca Oliverja Dragojevića, je za hrvaške medije povedala, da je Karmen rodila s pomočjo carskega reza. Vse je potekalo v najlepšem redu in to je najbolj pomembno, je še dodala.

To je že drugi otrok za Davorja in sedmi vnuk za Vesno. Novopečena babica je na družbenemu omrežju razkrila ime novorojenčka, ko je na svoj zaprt profil zapisala »Pred dvema urama je Marko dobil bratca Luko. Moj sedmi vnuk«.

Davor in Karmen sta se prvega sina Marka razveselila na začetku septembra 2018, kakšen mesec po smrti Oliverja Dragojevića. Takrat je veliko ljudi pričakovalo da se bo prvorojenca poimenovalo po dedku Oliverju, a je Vesna pojasnila, zakaj temu ni tako. Navedla je, da jim je Oliver to prepovedal, saj bi se lahko v šoli norčevali iz otroka, ki mu je ime Oliver Dragojević.

Sicer pa letošnje leto teče že drugo leto od smrti priljubljenega hrvaškega pevca. Javnost je bila v letu 2017 obveščena, da je Oliver Dragojević zbolel za rakom na pljučih. Kljub njegovemu optimizmu in najboljšim željam vseh ljudi, ga je bolezen 29. julija leta 2018 za vedno vzela. 31. julija so na Rivi v Splitu, njemu v čast in poklon, pripravili veličasten sprevod, ki se ga je udeležilo več tisoč ljudi. V spremstvu številnih ladij in bark so krsto z njegovimi posmrtnimi ostanki odpeljali v Velo Luko, kjer so ga 1.8.2018 pokopali v družinskem krogu.  Njegova glasba pa ostaja in je večna, tako kot večen Oliver Dragojević.

Po smrti soproga je Vesna Dragojević našla tolažbo pri svoji družini in vnukih. Po hudih časih ima družina Dragojević končno razlog za novo veselje.

Nedavni prispevki