VIDEO: Če stoji kot raketa, si niti Nuša Lesar ne more več pomagati


Delo na televiziji zna biti zelo naporno, a tudi zabavno. Še posebej zanimivo pa zna biti, kadar se v studiu ali na terenu dogajajo nepredvidene in nenavadne stvari, ob kateri človek nikakor ne more zadržati smeha. Niti prelestna Nuša Lesar, ki ima za seboj že kar nekaj let voditeljskega staža, ne.

Pred kratkim je tako prasnila v smeh ob ogledu prispevka o tekmovalki priljubljenega šova Ljubezen po domače. Šov je znan po tem, da je pred male zaslone prikoval veliko število gledalcev, ki se zabavajo ob ljubezenskih in drugih prigodah običajnih Slovencev v zrelih letih, ki iščejo ljubezen. Ja, za ljubezen menda res nikoli ni prepozno, je pa marsikateremu gledalcu včasih tudi kar malo nerodno, ko gleda, kaj vse se med temi udeleženci dogaja …

Kakor koli že, v oddaji Svet na Kanalu A so predstavili eno od tekmovalk in njen recept za kljukašo, tradicionalno bosansko jed. A kaj, ko je novinarja poleg recepta zanimala tudi pikantna podrobnost iz šova, ko je bil tekmovalec Milan ujet med dvema ognjema, Ireno in Emo. Zanimalo ga namreč je, ali so se samo poljubljali, glede na to, da mu je ‘stal kot raketa’, kakor se je tekmovalka izrazila. V prispevku, kjer je razkrila svoj recept, je Ema pojasnila, da je bilo res samo le poljubljanje in res mu je ‘stal kot raketa’. Ob njeni izjavi si simpatična Nuša Lesar ni mogla več pomagati in se je od srca nasmejala, vseeno pa je zmogla toliko koncentracije, da je svoje besedilo povedala do konca, čeprav z očitnim nasmehom na obrazu.

Oglejte si posnetek:

Našli pa smo še en starejši posnetek, na katerem je Lesarjeva dobesedno šokirana, saj se je njena kolegica Tjaša Petrič javila iz Planice, kjer nikoli ne manjka dobre volje. Med javljanjem v živo so v eter skočili veseljaki in novinarko povprašali, ali bo kaj ‘kavsala’. Tako ona kot voditeljica v studiu sta bili naravnost šokirani, a sta dobro voljo pospremili z nasmehi.

Poglejte si še to prigodo:

 

Nedavni prispevki