VIDEO: Emo 2019 zaznamoval prvovrstni škandal: Pa ne morem f***** verjet!


Slovenija bo na evrovizijski nastop v Izrael poslala javnosti še dokaj neznana izvajalca, ki sta prepričala s svojo preprostostjo, mističnostjo in naravnostjo. Zala Kralj in Gašper Šantl sta bila ob zmagi presenečena, še bolj pa lanska zmagovalka Lea Sirk.

Prav ta je na odru Eme 2019 poskrbela za prvovrstni škandal, saj z obrazno mimiko nikakor ni mogla skriti začudenja, šoka in razočaranja, kot drugo pa je fovoritinji Raiven ob razglasitvi zmagovalne skladbe v uho dejala: »F** no. Pa ne morem f***** verjet!«

Njen komentar so slišali prav vsi, saj je pevka pozabila, da je mikrofon, ki ga je imela nameščenega na glavi, še vedno vklopljen. S svojo izjavo si je na družabnih omrežjih prislužila val zgražanja in komentarjev. Večina uporabnikov meni, da si tovrstnih komentarjev nikakor ne bi smela privoščiti, saj gre vendarle za izkušeno izvajalko, ki bi se morala v takih trenutkih držati na vajetih in dati prednost strokovnosti. Tudi letos je namreč bila v strokovni komisiji izbora.

In kako se je Sirkova po izbruhu na spletu zagovarjala? Kot pravi, za svojimi besedami stoji, saj bi sama zmago privoščila Raiven. Kar je rekla, je tudi resno mislila, je dodala. Vsekakor pa bi svoje misli lahko izrazila na malce lepši način, kaj menite? No, tu pa se vse skupaj še ne konča, saj je pri enem od svojih odgovorov dodala tudi: »Ko jih jebe!«

Kakor koli že, z zmagovalcema se je potem tudi fotografirala in ob fotografiji zapisala, da Zali in Gašperju želi, da Slovenijo s svojo pristno magijo popeljeta v vesolje, čeprav #fakingnemoreverjet …

Če posnetka še niste videli, si ga lahko ogledate spodaj:

Če odmislimo škandal, ki je letos zaznamoval dogajanje okoli Eme in se ga bomo zagotovo še nekaj časa spominjali, pa moramo priznati, da je zmago Zale in Gašperja res pričakoval le malokdo. Še sama je nista. Na kaj takega nista niti pomislila, tako da niti o zahvalnem govoru prej nista razmišljala.

Ampak, očitno so bile zvezde na njuni strani, saj sta s pesmijo z naslovom Sebi prepričala gledalce. Ti so jima dali prednost pred pevko Raiven, ki se je zdaj še tretjič neuspešno potegovala za laskavi naslov. Če verjamete ali ne, parček je v superfinalu dobil kar 73 odstotkov (!) glasov.

Očitno se je njuna pesem, sicer precej nenavadna, zares dotaknila, čeprav lahko na spletu beremo očitke, da je besedilo precej nerazumljivo … Kaj pa vi menite o njiju in njuni pesmi?

Če je še niste slišali, lahko pesem zdaj poslušate tukaj:

Nedavni prispevki