VIDEO: Kraljica šova Zvezde plešejo Tanja Žagar razkrila bolezen


Zabavni družinski šov Zvezde plešejo, ki smo ga zadnje mesece lahko spremljali na Pop TV, se je konča tako, kot je večina tudi pričakovala – z veliko zmago miniaturne pevke in vedno nasmejane mlade mamice Tanje Žagar.

Ta je zmagala v paru s profesionalnim plesalcem Arnejem Ivkovičem, ki je od nje mlajši kar 15 let, torej jih šteje komaj okoli 20. Mladenič je bil ob razglasitvi vidno ganjen, seveda pa niti Tanja ni ostala ravnodušne ter je zmagoslavno dvignila kristalni globus. Že drugega v svojem življenju, če smo natančni, saj je leta 2007 že zmagala v šovu Zvezde plešejo, ko je ta potekal v sklopu večerne oddaje Maria Galuniča.

Oglejte si razglasitev zmagovalke:

Gluhi košarkar v superfinalu

V superfinale se je uvrstil tudi gluhi košarkar Miha Zupan, ki je s svojo zgodbo o tem, da lahko dosežeš vse, če si to res želiš in si za to pripravljen tudi trdi garati, navdušil Slovenijo. Ljudje ga naravnost obožujejo in nobeno veliko presenečenje ni bilo, da je na koncu stal ob boku Tanji, čeprav bi si to morda zaslužil tudi kdo drug, če bi ocenjevali zgolj ples. Miha je namreč šov zaznamoval s svojo gluhoto in ravno ta zgodba je bila tisto, kar ga je spremljalo iz oddaje v oddajo. Res je, da sprva ni bil ravno obetaven plesalec, a se je iz tedna v teden naučil veliko novega ter nenazadnje pokazal, da je pravi plesni talent. Ta šov namreč ni bil zgolj plesni, ampak tudi šov udeležencev in vsak ga je zaznamoval po svoje.

Po drugi strani je Tanja že od prve oddaje naprej kazala, da je resna favoritinja za zmago in, resnici na ljubo, nismo prav nič presenečeni nad njenim zmagoslavjem. To si je res zaslužila, saj ni dovolj, da imaš le nek talent, ampak ga moraš znati tudi izkoristiti. Tanji je to uspelo, pohvale pa seveda tudi njenemu plesalcu, ki se je izkazal za odličnega učitelja, Tanja pa za poslušno učenko, čeprav je prava energijska bombica.

Ja, med njima se je spletla pristna in sproščena energija, prijateljstvo, ki ga bosta, tako vsaj pravita, gojila še naprej. Kadar se plesalca povežeta na taki ravni, ju je pravi užitek gledati tudi na plesišču. Priznamo, tudi mi smo uživali ob njunih plesih in komaj smo čakali, da vidimo, kaj nam bosta še pripravila!

Zdaj, po koncu šova, pa je prišel čas streznitve in razmisleka o tem, kako naprej. Žagarjeva snema novo ploščo in se spogleduje z idejo o izpeljavi pravega pevsko-plesnega spektakla, kakršnega v Sloveniji še ni bilo. Vanj bi rada povabila tudi plesalce iz šova in glede na to, kako vztrajna je, ko se za nekaj odloči, verjamemo, da ji to jeseni tudi uspe. Poučuje tudi v glasbeni šoli, ob strani pa ji ves čas stoji družina – tako partner s sinčkom kot starši. In ravno ti so zaslužni za njeno neskončno energijo in voljo do življenja.

Je pa njena mama, tako je zdaj povedala za Žurnal, že desetletje bolna, saj so ji odpovedale ledvice. Kljub vsem bolečinam jo je vsako nedeljo zvečer spremljala na nastopih v živo. Tanja je povedala, da je njena mama večna optimistka, čeprav ima težave z rokami in nogami ter se težko premika in hodi. Vmes je morala za ene teden tudi v bolnišnico, vendar pravi, da se počuti super. Zdaj vemo, od kod je Tanja takšna, kot je …

Vrnimo se v šov. Na tretjem mestu je končala pevka Špela Grošelj, ki je skupaj s Tanjo sestavljala tudi najstniško skupino Foxy Teens, prijateljici sta še danes.

Nedavni prispevki