VIDEO: Luka Dončić se ni uvrstil na All Star tekmo


Čeprav je Dončić dobil kot tretji največ glasov navijačev, bil dobro uvrščen po glasovih medijev in NBA soigralcev, ga NBA trenerji niso izbrali kot rezervo za zahodno konferenco NBA All Stars.

Morda je bilo pretirano razmišljati, da se bo Dončić že v prvi sezoni v NBA uspel uvrstiti na All Star tekmo, še posebej v zahodni konferenci, ki je polna košarkarskih zvezdnikov. Vendar Luka je dobil ogromno glasov gledalcev in je izvrstno igral celotno sezono, zato ni čudno da je veliko ljudi predvidevalo, da se mu bo na koncu vendarle uspelo uvrstiti na All Star tekmo, vsaj kot rezervni igralec.

Namesto Dončića so se trenerji odločili za starejše igralce, ki že dlje časa igrajo v ligi NBA. To so Klay Thompson, ki je zares prišel nazaj v formo šele v prejšnjem mesecu, LaMarcus Aldridge, ki je sicer soliden izbor za močno ekipo, vendar ni takšne vrste igralec, zaradi katerega se oboževalci veselijo ogleda tekem. Russell Westbrook je navdušujoč igralec, ki je bil v tej sezoni izjemno učinkovit in dosega dobre rezultate, zato ne preseneča, da je bil izbran v rezervno postavo.

dončić

Ker v All Star ekipo niso bili izbrani Rudy Gobert, Tobias Harris in DeAaron Fox, vsi zelo dobri igralci, pomeni da ima Dončić še zmeraj veliko družbe v primeru, da se Lebron James ali Anthony Davis poškodujete in je potrebno poiskati zamenjavo.

Kljub temu, da se Dončić letos ni uvrstil na All Star tekmo, je malo verjetno da mu to prav tako ne bo uspelo v naslednji sezoni, če bo še naprej igral tako kvalitetno kot je igral do sedaj.

Čeprav Luka ne bo sodeloval na All Star tekmi je še zmeraj glavni kandidat za naslov novinca leta in je bil izbran, da bo zaigral na tekmi vzhajajočih zvezd, ki bo potekala v petek, 15. februarja. Naslednji dan, v soboto, bo še nastopil na spretnostnem poligonu.

Poglejte si video, kako je Luka sprejel novico, da se ni uvrstil na All Star tekmo.

Nedavni prispevki