Ženska je prebrala drobni tisk na zavarovalni polici in dobila nagrado 10 000 dolarjev


Ženska iz ameriške zvezne države Georgia je prebrala drobni tisk na zavarovalni pogodbi in kot nagrado za svojo pozornost bila nagrajena s 10 000 dolarji.

Donelan Andrews je nedavno kupila potovalno zavarovanje za svoj izlet v London, kamor se odpravlja s prijatelji. Povedala je, da vedno prebere drobni tisk na pogodbah. Tokrat se ji je njena prizadevnost bogato izplačala.

V drobnem tisku je bilo skrito tekmovanje za nagrado 10 000 dolarjev v katerem je lahko sodeloval, ki je le prebral besedilo. V besedilo je bilo zapisano: “Če ste prebrali vse do tukaj, ste ena izmed redkih strank podjetja Tin Leg, ki prebere celotno dokumentacijo.” Zraven besedila je bil dodan še elektronski naslov kjer je bilo zapisano, da kdor se prvi nanj odzove bo dobil nagrado.

Ko je dobila odgovor od podjetja je bila zelo presenečena in navdušena, saj so ji povedali, da se je zaradi svoje pozornosti prislužila 10 000 dolarjev.

nagrada

Predstavniki podjetja so povedali, da se zavedajo, da večina njihovih strank ne prebere drobnega tiska, čeprav je ta zelo pomemben. Zato so ustvarili skrivno oglaševalsko akcijo s katero so želeli poudariti pomen branja celotne dokumentacije, vključno z drobnim tiskom.

Povedali so, da že 16 let prodajajo potovalna zavarovanja in se pogosto zgodi, da kupci predvidevajo, da nekatere stvari zavarovanje pokriva in potem podajajo zahtevke za povrnitev škode, čeprav do tega po pogodbi niso upravičeni.

Poleg tega, da je podjetje podelilo nagrado Dolean so prav podarili še 10 000 dolarjev dobrodelni organizaciji, ki uči otroke brati in po 5000 dolarjev dvema srednjima šolama.

Dolean Andrews je povedala, da se še letos namerava upokojiti in bo nehala opravljati svojo službo. Zaposlena je kot učiteljica na lokalni šoli, to delo opravlja že 25 let. Z možem že načrtujeta novo potovanje, ko se bosta odpravila na škotsko. Zagotovila je, da si bo tudi takrat kupila potovalno zavarovanje in ga dodobra prebrala, preden ga bo podpisala.

Nedavni prispevki